Datiranje U Silicijskoj Dolini

Dalje mu je rekla gdje su naša radna mjesta, pa čak i kućna adresa, odmah sam postao prilično nervozan.

Nakon što sam se smjestio nekoliko minuta i uzeo piće da se opustim, odvažio sam se vratiti u spavaću sobu na noć. Njegove su ruke sada počivale na njezinim stranama dok su se još jednom upuštale u dubok senzualan ljubljenje.

To joj je omogućilo da omota noge oko njegovog struka i spoji pete tik iznad njegovog tamnog mišićavog dupeta. Donio sam joj doručak u krevet i odveo je u njezin omiljeni restoran na ručak. da!"Dahtala je "Sviđa mi se, o Bože, stvarno mi se sviđa!""Reci mi kakva si drolja", rekao je Terrance nasilno "i pustit ću te da svršiš.""Ja sam jebena kurva!"Crystal je ponovno viknula. Trojica crnaca uletjela su u kuću i nisu ni najmanje oklijevala. Te večeri moja je supruga otišla u krevet mnogo ranije nego inače rekavši da želi biti dobro odmorna za subotu. Sve smo sastavili zajedno sa svim njezinim slikama.

Jedan joj je muškarac hvatao i sisao grudi, dok ju je drugi uhvatio za vrat i počeo daviti datiranje u silicijskoj dolini. Prišla sam kompjuteru u erotskoj znatiželji kako je tip izgledao i kako je prošao njihov razgovor.