Pravila Izlaska S Mojom Kćeri

Tamnije pruge prekrivale su njegovo tijelo, izlazile iz njegove kralježnice, a on je protrljao nos o ruku, a jezik je bezumno izmigoljio kako bi kupao vlastito krzno u dugim, opuštajućim krugovima. Ponekad bi mačka mogla previše uživati ​​u suncu, ali to je bio vrlo mačji problem. Zašto se naći s njim na večeri kad ga sada možeš imati?"Jayne se nasmiješila, skočivši uvis dok joj se kormilo zamahnulo kako bi slijedilo njezino kretanje.

Jednog od ovih dana... Cadman je polizao nos, pitajući se koliko je godina plivanja otišlo u to zategnuto tijelo. Hotel je bio postavljen na nekoj visini od plaže, stepenicama koje su vodile do ulaza na plažu s jednim vratima, koji je bio postavljen tako da bude siguran kada voda postane visoka i uzburkana. Nije mogao misliti ništa loše o blizancima, ne kad je s njima bilo tako ugodno razgovarati. kasnije ćemo se naći s Cadsima na večeri. Gotovo je zvučao kao da je želio da mačka vidi, da okrene glavu i zatvori svoje blistave plave oči, da mu dopusti da padne u njihove dubine pravila izlaska s mojom kćeri. Mačji je dodir bio električan i vidra je glasno gutala dok je povlačila šapu, tiho kimajući u znak zahvalnosti s njuškom spuštenom na prsa, nesposobna pogledati Cadsa u oči. Predeo je, savijajući nožne prste o toplo drvo i, dok mu se sol sušila na krznu, razmišljao je o kratkom treningu u teretani u odmaralištu, a tek onda se povukao u parnu kupelj i susjedne objekte na zasluženu toplinsku terapiju. Srce lupa, oči mužjaka vidre su se raširile, tijelo mu je bilo u pokretu prije nego što ga je um uhvatio.Škripajući, napola se bacio na to, zastajući sa šapom na djeliću inča od nje kad je ugledao mačju glavu koja se okreće i par očiju koje su ravno sletjele na njega. Jako smo...
Vjerojatno cijeli život."Ali, dušo..." Jayne je zalepršala trepavicama."Imamo puno bolji trening za vas danas.""Bolji trening?"Njuška mu se razvedrila, osmijeh mu je krasio njušku."Pa, uvijek sam za to. Trčanje je uvijek bilo bolje kad je imao kamenolom. Njezin brat blizanac, Sean, bio je manje opušten od nje, repom je nekoliko puta uzastopno udario o ruku ležaljke online dating für junge leute. Uzdahnuvši, Jayne se naslonila na jedan lakat i pogledala preko vrha svojih sunčanih naočala, zakolutajući smeđim očima kao da je vidjela zaslon tisuću puta prije. Prtljage su mu se još više povećale i u mislima je zamišljao divlju mačku kako ga saginje, a njegov penis se ubija u vidrinu zadnju kroz njegove kupaće kostime samo nekoliko trenutaka prije nego što su strgnuti. Izbijajući iz vode, divlja mačka je hvatala zrak, a pluća su bijesno radila nakon predugog boravka pod vodom. Sean je hrptao zadah, jednostavno se boreći da zadrži korak dok mu je um pokušavao uhvatiti korak s tijelom, a noge nisu radile kako bi trebale dok su mu se zaglavili između bedara.