Soundcloud Spojiti

Kad je osjetio kako moja težina počiva na njemu, oči su mu se otvorile i na trenutak je izgledao zaprepašteno.“Želim to osjetiti s obje ruke”, rekla sam i konačno me susreo u očima."Pa, kakva je presuda?"upitao je teško progutavši."Oh, deblji je od svih koje sam ikada osjetio", uvjeravala sam ga, zavodljivo se smiješeći.– I imaš pravo, moj muž je jedini crnac s kojim sam bila. Odlučio sam privući njegovu znatiželju: "A tvoj kurac je najdeblji koji sam ikad osjetio. Svršavala sam i nisam mogla prestati svršavati, osjećajući kako se vlaga sve više nakuplja u meni. I mene si natjerao da svršim", uvjeravala sam ga, pokušavajući prikriti tračak panike u vlastitom glasu dok sam se dizala s njegova krila, a noge su mi se tresle od kombinacije zadovoljstva i živaca soundcloud spojiti. Ali njegove su ruke uhvatile obje strane mog dupeta i tjerale me dok mi je sisao bradavice i nikako nisam mogao prestati. Nisam želio reći koliko mi je točno izgledao, niti koliko je točno bila duboka moja želja da mu se popnem u krilo i gurnem ga u sebe, pa sam samo rekla: "Teško je reći je li veći ili ne bez dodirivanja to."Pogledala sam ga kako bih procijenila njegovu reakciju.

Podignula sam glavu i pogledala ga, lice mu se opustilo, a intenzitet njegove pažnje na mojim grudima je jenjavao. Bacila sam pogled na svoj telefon i izračunala da je prošlo tri sata otkako je moj muž otišao s posla, a još uvijek nema poziva. Rub moje haljine pao je malo iznad koljena i uvukla sam grudi natrag u njega.

Susreo se s mojim očima i tamo sam vidjela neko oklijevanje, ali je brzo iskoristio pogled da pokaže dolje u svoje krilo, dajući mi dopuštenje da ga dodirnem. Gdje je uopće bio moj muž?Otišao je s posla prije nekoliko sati i nije se javljao na telefon.
Pomaknuo je lijevu ruku da mi obujmi guzicu i potaknuo me naprijed, dajući mi dopuštenje da pokušam kliznuti na njegov kurac. Gladno je sisao obje moje bradavice i konačno mi se maca grčila u oslobađanju. Dobro napravljeno!Dobar scenarij, bilo je vruće, a crnac koji svršava u tebi uvijek ima takav element uzbuđenja i opasnosti!Sigurna sam da ćeš ga sada često posjećivati!Tako povoljno!Bila je to jebeno sjajna priča, nadam se da imate još u zalihama.o, da, svidjelo mi se, svaka bi bjelkinja morala bi ići na taj crni kurac.

Red mi je na posao u nedjelju navečer u hitnoj."Prihvatila sam čašu ledene vode i sjela na suprotnu stranu kauča od Darrella. Ne znam je li me gledao ili ne, jer sam bila opčinjena stupom mesa koji mi je pokazivao. Stajala sam ispred umivaonika u širokoj haljini i ništa više. Gledao sam našu zvijezdu kako trči niz teren i razmišljao sam o tome kako bih volio svoje noge zaokružiti oko tih vitkih bokova.

Znam da želiš. Podigao je pogled s igre i pogledi su nam se sreli."Bok", rekao je, s iskrivljenim osmijehom."Mogu li ti donijeti nešto za piće?"ponudila se Latoya."Samo spremam ručak kako bih krenuo na posao u bolnicu. Moja ozlojeđenost i uzbuđenje ugušili su sve osjećaje krivnje koje sam mogao imati i nasmiješila sam mu se."Daj da ga pogledam.

Ukusna priča. Skliznula sam dolje oko dva inča, a zatim se polako ponovno podigla. Prešla sam prstima preko njegove kratke kose i šapnula, "ovo može biti samo naša mala tajna."Kad sam stigla do vrata da se izvučem, okrenula sam se i pogledala ga, duboko opušteno, njegov sada mekani penis prekriven našim kombiniranim sokovima."Ne zaboravite poslati poruku svojoj ženi o rezultatu", podsjetio sam ga. Nije imalo smisla nositi gaćice na ovakav dan. U ovakvom trenutku, masturbiranje je jedva maknulo moju želju za jebanjem. Sve što bih učinio je da ih neugodno smočim u trenu. Ne mogu samo jebati susjeda u ovakvom trenutku.

Nije izgledalo dulje od muževe, ali činilo se da je deblje. Mislio sam da bi gledanje utakmice s drugima možda bila bolja distrakcija od gledanja samog, pa sam odlučio biti susjed i pokucati im na vrata.

Imao sam nekoliko razgovora u hodniku s Latoyom, ženskom polovicom para, i uvijek je bila prijateljska.