Ervaringen Elitni Spoj

Ali ovdje je bila njegova zemlja, predana mu od tate, koji ju je dobio od oca i tako dalje. Razmišljao je o njoj još nekoliko minuta dok je tanka svjetlost mjesečevog djelića ulazila kroz prozor koji je bio okrenut njegovim stopalima.

Barrett je zastenjao kad je sjeo i otišao po maramicu. Morao je razmisliti o tome, ozbiljno se pitajući je li poludio. Barrett bi uvijek dopuštao Katy da radi što god je htjela, što god joj je bilo dobro da radi, a ako je imala napornu večer, pa ako ga je samo htjela prigrliti i otići spavati, i njemu je to bilo u redu.Čak su razgovarali o stvarnom vjenčanju. Bez ikakvog razloga koji bi mu došao, pomislio je na najbliže što je bio sretan. Gomila demona prošla je gradom i nakon što je ispred sebe rastrgala svog bankara na komade, provela je veći dio tjedna s dvojicom od njih, moleći za život i nudeći im da rade što god žele ako hoće neka živi. Bio je to teret snijega koji se spuštao s grana zimzelena. Bio je dobro do neke točke., čak ni jednu nije izgubio, ali to se mijenjalo, a u posljednje je vrijeme još manje spavao pokušavajući shvatiti čime se hrani njegova stoka. Barrett Ransom je prije vidio crne žene.

Njihova je pogreška došla iz Cha'Khaha znajući što je otprilike stočni ranč, ali nisu očekivali da će ga ovdje pronaći sva mjesta ervaringen elitni spoj. Bio je još više ljut na sebe što se uopće pomaknuo. Snijeg ispod njegove teške čizme tek je počeo stvarati najmanju buku i dobro, ... Sumnjao je da bi ikad mogao zaspati ako si malo ne pomogne.
Sada je bio usamljeniji nego što je bio dugo vremena dok je sjedio za stolom i prstima malo češao svoju kratku bradu. Nakon što je zadremao više od deset puta, slegnuo je ramenima i legao na kauč. U najtežem dijelu šume stajao je lik u ogrtaču, okrenut malo dalje od njega. Dok nije izašla na svjetlo s Vadrenom, brade je viđala samo na patuljcima, a nisu joj se ni sviđale, je li patuljak muško ili žensko, nije bilo važno. Naišao je na Carlene dok je inače bila zaručena, a ona tada nije bila polovična oko ničega. Barrett je zaključio da je to zacijelo zvučalo bolje nego da je žena stočara koji se bori, dovoljno glupo da pokuša to uspjeti u podnožju Stjenjaka.
Smrzao bi se na smrt prije nego što bi ikoga vidio ovakvog. Svatko s funkcionalnim umom bio bi unutra i topli. Tada je postalo strašno hladno i Cha'Khahin entuzijazam za lovom je nestao nekoliko minuta nakon što je izašla van sa Shaevreom. Sve je to radio sam – posao koji je inače zahtijevao nekoliko, barem za broj grla stoke koji je imao. Kako bi uopće mogli nositi volana između sebe?Da mu je netko pokušao ispričati priču poput ove, nasmijao bi ih preko vrata. S očima njezine vrste, vidjeti kroz prednji prozor u zamračenu sobu nije bilo ništa. Uz malo sreće i pažnje, mogao bi si priuštiti da plati nekoga da radi s njim.

Bio je malo visok, a ovih dana bio je još mršaviji od nemogućeg i beskrajnog niza zadataka koje je od njega zahtijevalo njegovo zanimanje. Mogao je izdržati kratko vrijeme u gomile ljudi, ali tamo nije bio sretan.
Trebalo im je meso za svoje obroke, a to je obično značilo da su morali nešto ići u lov. Bila je uzrujana kad su je odvukli odande, režeći cijelo vrijeme. Ovdje je odrastao i dobro je poznavao ove planine datira u jakarti iseljenika. On je bio odrastao čovjek, a ne neki tinejdžer, i evo ga, teško od razmišljanja o nekome tko nije bio tamo – tko nije mogao biti tamo i nije ostavio ni traga njezinoj smrti. Pogrešan korak, ubola ga je jedna od njegovih životinja i gledao je u dugu i sporu bolnu smrt. Sada je pokušao zamisliti jednog ili dva ogromna psa kako hodaju na stražnjim nogama. Pritom je također preuzimao veliki rizik.
Azrael je pogledao i svima im je rekao da rančer vodi emisiju za samostalan život, ili nedaleko od toga. Većina 'običnih' vilenjaka nije mnogo pod utjecajem hladnoće, ali neki, posebice Drow, su pogođeni, budući da su mjesta na kojima su nastali uvijek bila prilično konstantna temperatura, pod zemljom kakva su bila. Svaki pravi stočar zna da to zapravo ne možete učiniti sami, a ni Barrett nije bio drugačiji.