Mx Stranice Za Upoznavanje

Nedostajalo joj je samopouzdanja jer ju je muž, jedini muškarac koji je rekao da je voli, potpuno ignorirao toliko godina."Je li to ljubav?", pitala se.
Dogovorili su se da se sastanu u njezinoj skladišnoj jedinici kako bi dovršili transakciju. Alexis je u sebi pomislila: "Molim te, Bože, ne daj da osjećam išta prema ovom čovjeku. Prošla je gotovo puna godina otkako je vidjela Ryana.Često ga je zvala jer joj je nedostajao i htjela se uvjeriti da je dobro.
Saznala je da se odselio nakon razvoda i da izlazi s drugima. Na sreću, Alexisino pitanje će uskoro dobiti odgovor. o, da... Samo je čekao priliku da biti u stanju ispraviti stvari da budu zajedno.

Ali bila je jaka. Rekao je da može ne radi posao bez nje. Alexis je poštovala ta činjenica, ali svakodnevno ih je viđala zajedno slomila joj je srce. Imao je lako 6'3" i imao je atletsko tijelo.
Otkupio je sve, gotovo po dogovoru i dogovorili su isporuku predmeta. Osjećala se patetično.

Alexis mu je pokazala predmete koje je prodavala u jedinici. Prestani se mučiti i preboli ga."Ali nije mogla. Naučila se nositi s razočaranjima, dijelom zahvaljujući svom propalom braku. Nije ga se smjelo zanemariti niti podcijeniti.
Zapravo, toliko teško da je ne samo ŠUTILA...već je zadahnula za zrak od šoka. Ne u početku, ali onda je samo rastao na njoj.
Svidio joj se. Hoće li ga ikada preboljeti?Kad se okrenula da ode, začula je korake iza sebe.

"Ispitivate li ME?" "Uh... Natjerao ju je da se osjeća dobro u sebi mx stranice za upoznavanje. Slučajno je okrznuo ruku o njezinu zadnjicu. Sažalila se, ali im je poželjela dobro.