Spojiti Vancouver Wa

Te je noći Cindy shvatila koliko je Hannahino tijelo zapravo seksi. Hannah je omotala svoje slobodne ruke oko Cindyna vrata i privila je k sebi. Ušla je u sredinu dnevne sobe i jednostavno je stala tamo, predstavljajući se ispred Cindy."Samo, obećaj da nećeš poludjeti."rekla je Hannah.
Cindy nije tražila Hannah zbog njenog izgleda. Sada je lako bila više od jednog stopala od tla.
S Cindynim očima uperenim u Hannah, Hannah je pružila ruku prema svojoj čaši vina koja je stajala na stoliću za kavu.Čaša vina odmah je isplivala sa stolića za kavu u zrak prije dviju djevojaka. Opet sama, Cindy je bez straha htjela ponovno vidjeti Hannah spojiti vancouver wa. Ne razmišljaj toliko o tome zašto mogu raditi ove čarobne stvari.
To je ono što je Hannah učinilo tako čarobnom za Cindy."Ući!"rekla je Cindy da prekine šutnju."Jesi li htio piće ili nešto?"upitala je Cindy."Dobro, samo naprijed i osjećaj se kao kod kuće."rekla je Cindy dok je Hannah predstavljala svoju malu dnevnu sobu.Činilo se da je Hannah neugodno stajati sama u Cindynoj dnevnoj sobi, ali Cindy se samo nasmiješila i sagnula u kuhinju. Pokušala se riješiti svojih želja jer je večer poprimila tako čudan zaokret.
Hannahine usne se i dalje nisu pomicale dok Hannah je samo imala zbunjen izraz na licu."Očito je čitanje tvojih misli i razgovor s tobom s mojima samo jedna od mojih omiljenih magičnih moći."Cindy je ponovno čula u mislima. Bio je dugačak i smeđi, s blagim uvojcima. Dok je Hannah polako počela hodati oko svoje prijateljice, još jednom je otpila gutljaj iz svoje čaše za vino. NAPOMENA AUTORA/UMJETNIKA - The Magic Girls moderna je serija o skupini studentica koje su otkrile da posjeduju magične moći (levitacija, teleportacija, telekineza, telepatija, kontrola uma i još puno toga). Ali kad je Hannah prišla iza Cindy i odjednom počela objema rukama milovati Cindy ramena, Cindy je zatvorila oči i tiho zastenjala. Pitala se kako izgleda dok se provjerava. Hannah je sjedila i razmišljala nekoliko sekundi. Možda Hannah nije bila tako promiskuitetna kao prije. Večeras jedino što želim si ti."Hannah se polako povukla i prekinula zagrljaj.
Sada Hannah nije bila najzgodnija djevojka, niti je bila velika djevojka na zabavi. Hannah je definitivno bilo teško razgovarati sa Cindy."Zvala sam te jer, pa, nisam te htjela uplašiti, ali znam da si nedavno prekinula sa svojim dečkom, i..." "Kako znaš da smo prekinuli?"upitala je Cindy uznemireno. Dok je Cindy bila opčinjena svojim novim tijelom, Hannah se zavodljivo nasmiješila dok je levitirala pred njom."Sjećaš li se ovog donjeg rublja?"upitala je Hannah, misleći na tu legendarnu noć."Kako... Hannah je zapravo bila pomalo lijena, a Cindy se pitala je li Hannah mogla imati ovisnost koja je uzrokovala njezino ponašanje. Hannah je tada ispružila ruke kako bi se njezin ogrtač otvorio na stranu za Cindy i nju dok su obje gledale dolje u Hannino gotovo golo tijelo. Sve o Hanninom tijelu;njezina odjeća, kosa, lice, grudi, sve je vrištalo o savršenstvu.