Izlazak Kada Imate Granični Poremećaj Osobnosti

Angelica se smjestila usred sobe i stala raširenih nogu, posegnuvši između njih, povukla je predmet između nogu i laganim povlačenjem oslobodila se.Čep je blistao od vlage lubrikanta koji je upotrijebila i slobodnom je rukom polako trljala između nogu.“Tako sam mokra”, rekla je, a ja sam joj se približio i stavio ruku na mjesto gdje je trljala. Bio sam u raju i nisam mogao prestati razmišljati o tome kako bi bilo poševiti njezin pseći stil. Kamera je nastavila pratiti Angelicu dok je hodala hodnikom i otvarala ulazna vrata izlazak kada imate granični poremećaj osobnosti. pa velikim problemom koji ja imam."Sa svoje pozicije nisam mogao razabrati odgovor Dawn Everlastinga, ali znao sam da ću svakog trenutka moći vidjeti ovu kraljicu pornića po prvi put, a onda se to dogodilo i koljena su mi oslabila i otkrio sam da moram sjesti na stubište iza mene. Iako bi ispričala rijetku priliku u kojoj je uspjela natjerati napaljenog hotelskog portira da joj zezne mozak. Ponovno sam pružio uređaj koji sam odabrao i Angelica ga je uhvatila i gurnula na mjesto. Djevojka se ljuljala u svojim nevjerojatno visokim štiklama dok je hodala, a njezina se stražnjica ljuljala artem od strogo s kim izlazi.

Zatim sam naišao na čepove za stražnjicu, pony repove, pa čak i na blistavu dijamantom prekrivenu verziju predmeta koji je Angelica nosila da pokrije svoju macu. Anñelika ga je molila da joj oprosti, a zatim je rekla da je našla rješenje i kao na znak zvono na vratima ponovno se oglasilo.

Moja supruga je nosila usku haljinu bez naramenica koja joj je tek uspjela prikriti guzicu. Bila je lijepa na pogled, ima 18 ili 19 godina i vrlo sitna, ali s prevelikim grudima i odjevena u žuti bikini. Dahnula je dok sam to činio, "jako si uzbuđen", rekao sam, a ona me uhvatila za ruku."Molim te, pojebi me kasnije", rekla je, a ja sam je čvrsto držao.“Vidjet ćemo”, odgovorio sam i shvatio da moja odlučnost slabi što je moj kurac nabujao na njezin pogled i dodir.

Moja žena je bila vrlo zadivljujuća žena, visoka 5 stopa 7 inča, imala je sjajne noge, velike grudi i dupe, obline na svim pravim mjestima i njezina je pička uvijek bila glatka. Razumijem da će biti prilično dobra".
Zbog naše otvorene veze i mog pozitivnog uspjeha u izvlačenju djevojaka preko deset godina mlađih od mene nikad se nisam baš zamarao pornografijom, jednostavno mi nije trebala.