Tek Smo Počeli Izlaziti I On Je Rekao Da Te Volim

Povremeno je veslo neugodno padalo na stražnju stranu njegove viseće vreće s loptom i on je zastenjao od boli i zadovoljstva. Moram kontrolirati sve što radiš.

Ne dopustite da vas odvrate, nastavite pisati za nas koji se time bavimo. Ako vam se ne sviđa nemojte ga čitati niti komentirati, ne zanima nas ako vam se ne sviđa sadržaj.

Sagnula se i ponovno mu izvrnula jaja. "Oh, Edwarde, trebaš da otkažeš večeru. Marguerite je bila neobično vješta s nogama. Podržala ga je uz pult.

Sjeli su za stol dok je kuhar donosio večeru na stol. Nekako se našao zapeo između dvoje ljudi koji su ga mogli kontrolirati."Bit ćeš kažnjen, ti bolesni dječače!"objavila je Marguerite."A budući da ste se osramotili pred M. Gurnula ga je da klekne."Kladim se da bi volio da možeš piškiti, zar ne, Edwarde?"upitala ga je, bacivši pogled na Chenarda. Na polovici obroka odmaknula je nogu. Ušao je i kleknuo pred nju jer je znao da će joj to trebati."Pogledaj se ti jadna mala kurvo. Gladila ga je s druge strane stola. Napokon je bila gotova. Spustio je ruku i počeo se igrati što je neupadljivije moguće."Edwarde, očisti stol", naredila je Marguerite. Zaprepašteno je podigao pogled na svoju ženu.Činilo se da nije primijetila. Chenarda dok on liže moju macu. Bilo je tako teško zadržati se da ne izgubi kontrolu tek smo počeli izlaziti i on je rekao da te volim. Sagnula je dolje, snažno mu pritisnuvši trbuh. Marguerite je bila snažna žena, lijepog kroja, i nije je umorilo da barata značajnom snagom. Ako ne možete, bolje je odustati.Živjeli.. Otpio je gutljaj i ostavio ga na stranu. Pokorno je progutao slatku tekućinu i ona je ponovno napunila čašu. Čak i sada je teško.