Najbolja Aplikacija Za Upoznavanje Besplatno Za Android

Osjećao sam kako mi se sperma počinje dizati iz jaja. U tom sam trenutku odlučio da je moja sperma prokleto dobrog okusa najbolja aplikacija za upoznavanje besplatno za android. Osjetio sam kako mi se kurac stvrdnjava o krevet i počeo sam suho grbati krevet dok sam lizao i sisao njen naborani šupak, doživjela je orgazam za orgazmom, a sperma je curila iz njezine pičke. Isprva sam se počeo opirati, ali mi je rekla da me nikad više neće natjerati da svršim ako ne pojedem svu potrošenu spermu. Zatim mi je rekla da se nagnem i otvorim usta rekla mi je da želi da okusim svoju spermu. Amy se popela na mene i počela me francuski ljubiti. I htjela je da siđem dolje i poližem joj šupak i pokvasim ga. Rekla mi je da će pomuziti spermu iz mog kura. Dvadesetak minuta kasnije rekla mi je da žudi za malim analnim seksom. Počeo sam lizati po rubu njezine lijepe guzice, a ona se počela vrpoljiti po krevetu. Tada sam supruzi rekao da je ovo iznenađenje koje sam čekao za nju, podigao sam ruku do usta i polizao spermu iz otvorene ruke.

Poslušat ću sve što mi moja lijepa žena kaže, a zauzvrat sam imao divlju seksualnu avanturu koja nikad ne prestaje. Pitala sam Amy mogu li joj se zezati i ona je rekla;Naravno.danas si bio dobar dječačić pa samo naprijed i drkati se da mogu gledati.

Rekla mi je da moj kurac pripada njoj i da sam jedino kad sam mogla svršiti kad mi je to rekla. Rekla mi je da me voli i da nam je to otvorilo mnoga seksualna zadovoljstva koja ćemo dijeliti u narednim godinama. Tako da me tjerala da mi čuvam spermu tri dana, nikako mi nije dala da svršim. Mogao sam osjetiti kako sperma ključa u mojim jajima, ali ona je imala tako čvrst stisak na bazi mog kura da mi sperma nije mogla promaknuti. Došlo mi je da radim nešto posebno što nikad prije nisam.
Onda bi me uhvatila za jaja i zavrtila ih među prstima, moja erekcija bi umrla. Uzeo sam drugu ruku i stavio je preko glave svog penis i uhvatio svu spermu koju sam ispalio. Konačno je stala i rekla mi da će mi dati odmor prije nego što počne ispočetka. Pošaljite mi e-mail s gadnim mislima i GLASAJTE..

Ubadanje svojim jezikom u moja usta ližući i sišući moj jezik obložen spermom. Amy se sagnula i zgrabila me za kosu i gurnula mi lice u svoju zalizanu mokru pičku, a ja sam joj lizao klitoris i sisao usne dok nije više mogla podnijeti.