Izlaziti S Timom Magma Grunt Gooberman

Brat i ja smo se pogledali;gledao je kako me Jonah uzjaha, a na drugoj strani sobe rekla sam mu "Žao mi je" što je uništio ono što smo godinama imali zajedno. Kad se sve pokazalo bezuspješnim, moj brat i ja smo krenuli u potragu. Mogao se kretati unutra i izlaziti samo za milimetre, ali ispružen oko njega kao što sam bio, ostavljao sam svaki njegov pokret u izuzetnim detaljima. Probudila me ruka brata Matina na mojim grudima i toplina njegova tijela uz moja leđa. Pogledala sam preko sobe, gdje je sada bio na leđima, a Lydia mu je čučala preko međunožja. Unatoč sebi, gurnula sam se o njega, a moji vaginalni mišići pokušavali su se skupiti protiv velike prepreke u meni. Još nismo, pa je predložio da uštedimo novac tako da se svi vratimo u sobu koju su Jonah i Emily rezervirali. Moj brat i ja putovali smo daleko, ali nismo našli partnere, naše vrste ili druge.Činilo se da ljudi nikad ne gledaju na naš način, ma koliko ja bio drzak. S druge strane sobe, moj brat je već mahnito zabijao svoju motku u Lidijinu pukotinu, koja je bila dovoljno velika da mogu vidjeti s druge strane sobe. Onda je skliznuo u mene, kao što je slučajno prvi put prije svih tih godina. Nakon dugog dana na putu, zaustavili smo se u malom mjestu sa samo jednom krčmom. U isto vrijeme, bili su uzbuđeni kad su vidjeli da smo dostigli spolnu zrelost. Svi ostali su već bili suđeni. Bio sam više nego sretan što sam ga tješio, čak i ako bi ga to učinilo manje moćnim ako ikad nađe partnera. A čovjek, činilo se da ima istu čeljust kao moj brat, ali drugačiju frizuru, pobliže podšišanu.
Ovaj put je to bilo namjerno, znajući zadovoljstvo koje ga čeka u meni. Osjetivši ga uz vanjsku stranu genitalija podsjetio me na to kako smo se prvi put počeli glupirati kao nevini mladići, prije toliko godina. Nitko nije znao zašto, je li to bila genetska izolacija naše zajednice, ili prokletstvo nekog moćnog mađioničara. Nakon našeg jutra u krevetu, napustili smo gostionicu, mojeg lica crvenog od sjaja svježe izjebane mlade žene u svom seksualnom vrhuncu. Gurnula sam leđa uz njega i osjetila prepreku njegove krute erekcije između nas. Lydia je pošla sa mnom i također je dobila sretne vijesti. Do kraja obroka, sasvim je izgubio svoje inhibicije i činilo se da mu je Lydia jako draga, naslonjena na nju. Volio sam osjećaj toga u sebi."Apsolutno siguran sada", rekao je, dok je njegovo zabijanje postalo manje nježno izlaziti s timom magma grunt gooberman. Zabrinula sam se oko Jonahovog divovskog kuraca, ali s mojim bratom zaokupljenim, bilo je to ili poludjeti. Da je ovo išlo kamo se činilo da ide, to bi bio prvi put da bih vidjela svog brata kako ima snošaj s nekim drugim. Kimnuo sam.Činilo se da zna kakve opasnosti njegovo tijelo predstavlja za mene i vjerovala sam mu da je nježan. Unatoč početnoj boli, ubrzo me obuzeo orgazam.

Nisam mogla zamisliti da se seks osjećam tako dobro s nekim drugim, iako ću se uskoro morati naviknuti. Milovala sam ga, skidajući mu košulju kako bih otkrila nevjerojatno široka ramena, a onda sam mu skinula pripijene hlače, otkrivajući više penis nego što sam ikada vidio na jednoj osobi.
A onda su se počeli viđati i mogu samo pretpostaviti da se još događalo ispod stola, gdje nisam mogao vidjeti njegove ruke. Bila je to njegova strana za koju nikad nisam znao da je tu. Sljedećeg jutra bila sam prilično sigurna da se nešto dogodilo, ali umjesto da čekam i vidim, otišla sam do obližnje gatare, koja je potvrdila da sam zatrudnjela. Sa svoje strane, činilo se da ju je zabavljala njegova naklonost. Osjetila sam kako se rastežem kako bih mu se prilagodila. Lagano je skliznuo u mene, lakše nego ikad prije, čak i kad je ranije imao neuredne sekunde sa mnom.Činila sam sve što sam mogla da stisnem svoje mišiće oko njega i povučem ga dublje u sebe, sve dok nije izbio u meni, dodajući svoje opterećenje na dva puno veća koja sam upravo preuzeo popis stranica za upoznavanje australija. Nismo mogli samo ostati tamo u gradu koji umire i pustiti da nam nada ponestane. Moj brat se u početku namjeravao spremiti za partnera, ali ubrzo se utješio u meni.

Djelovao je sramežljivije od svoje sestre, iako sam po drhtanju njegovih ruku i izbočini na hlačama mogao zaključiti da nije ništa manje oduševljen. Taj izraz nismo često čuli dok smo odrastali, u maloj zajednici naše vrste. Osjećao sam se kao da sam ispustio puno tekućine, ali ništa od toga nije iscurilo odmah, začepljeno kao što sam bio.
Možda je tamo bilo i drugih polutrona koji nisu bili prokleti neplodnošću poput onih koje smo mi ostavili.