Boaz Dating Savjet

Sljedećeg jutra bilo je skoro jedanaest kad sam primila poruku od Cheryl u kojoj mi je rekla da je u redu da se vratim kući. S vremenom sam se donekle navikao provoditi noći vikenda daleko od kuće i čak sam dobio izvjesno perverzno uzbuđenje znajući da moja supruga zajebava svog ljubavnika u istom krevetu u kojem smo ona i ja redovito spavali.Čak me ni činjenica da je John sada držao četkicu za zube i nekoliko kompleta odjeće u našoj kući nije smetala i uvijek sam se brinuo da Johnova odjeća bude svježe oprana i presavijena kad god bi došao posjetiti moju ženu. Prošlo je nešto više od mjesec dana nakon što je John počeo boraviti u našoj kući da je mojoj ženi natjerao da stavi uokvirenu svoju golu fotografiju na svoj noćni ormarić.Činilo se da se Johnu svidjele sve seksi fotografije koje sam postavio po spavaćoj sobi iu ženinu ormaru i mislio je da bi bilo zabavno imati i jednu od sebe.

Moram priznati da mi je jako laknulo kada je Cheryl odlučila ne reklamirati redovito moj ključ na svom gležnju kao što je njezina prijateljica Pam predložila. I bilo da se radilo o Johnovoj sklonosti da često napuhuje lijepo lice moje žene ili o njegovom inzistiranju da joj ponudi svoju tijesnu guzicu na kapak, Cheryl je imala malo granica kada je bila s Johnom.
I tako, kada je John odlučio provesti petak ili subotu navečer u našoj kući, bilo mu je zgodno da se sljedećeg jutra nađe sa svojim prijateljem u teretani ili se uputi u našu kuću nakon vježbanja. Cheryl je učinila kako je želio i svaki put kad bih bacio pogled na Cheryl u krevetu, vidio bih fotografiju mladog ljubavnika moje žene kako ponosno stoji u našoj spavaćoj sobi, s rukama na bokovima i arogantnim osmijehom na usnama. Ali šutjela sam dok je Cheryl nastavila, govoreći Johnu: "Ne brini. Na noćnom ormariću bio je jedan od dildoa moje žene zajedno s tubicom lubenice koja nije bila zatvorena i kada sam bolje pogledao u krevet, vidio sam osušene mrlje sperme i mrlje od maziva od nedvojbenog seksualnog susreta proporcije. Cheryl je neko vrijeme bila tiha dok je John objašnjavao da ide na pivo s Nateom kada joj je odjednom lice ozareno i ona je uzviknula: "Ne, ne, to bi bilo super! Bit će zabavno upoznati ga!"Srce mi je poskočilo jer sam već u to vrijeme pretpostavila da je John s Nateom. U mojim očima, Cheryl je oduvijek bila moja slatka nevjesta koju volim svim svojim srcem, a pomisao da je čujem kako se dragovoljno pokorava Johnu, ili čak da vidim kako voli njega, činila mi se previše boaz dating savjet. Naravno, ovakav osjećaj mi nije bio nov, navikao sam sumnjati da smo Cheryl i ja predmet svih vrsta razgovora u svlačionici. Budući da je seksualni kontakt s Cheryl bio zabranjen od samog početka, a sada redovito zatvoren u čistoću, ideja o susretu i interakciji s arhitektom ovih ograničenja činila se kao most predaleko. Jesi li skoro gotova? Jedva čekam da te vidim."Bio sam zauzet kopčanjem naramenica na ženinim cipelama, a ključ mog kaveza za čednost na ženinom gležnju zadirkujuće je blistao na sunčevoj svjetlosti koja je ulazila u našu spavaću sobu poteškoće u međurasnim spojevima. Poruka moje supruge djelovala je pomalo površno i bio sam malo razočaran što je neće biti tamo kad se vratim kući, ali kad mi je telefon ponovno zazvonio, pročitao sam: "OMG, čekaj da čuješ što sam jučer napravio! Stvarno sam bio zločest!!"Moj kurac se pokušao ukočiti u plastičnom rukavu, ali bezuspješno. Cheryl se nije trebala vratiti s ručka barem sat i pol pa sam odmah krenula u čišćenje kuće. I tako, samo sam uzeo podmornički sendvič u lokalnoj prodavaonici sendviča i povukao se u svoju hotelsku sobu gdje sam cijelu večer gledao televiziju. Kada je vani, moja žena je uglavnom držala moj ključ čistoće u džepu, iako bi ga povremeno zakačila za jednu od svojih zlatnih ogrlica, a ja bih bio na iglama, zabrinut da bi netko mogao pitati čemu služi. Johnove trbušne mišiće, mišićavu građu i veliki, debeli penis bili su prava suprotnost mojoj mršavoj građi i malom penisu bez dlake i kad god bih bacio pogled na ovu sliku, odmah bih shvatio zašto sam u čednosti, a John se brine o mojoj seksualne potrebe žene.

I sljedeće večeri, kad sam se vratio kući s posla, nisam kukao zbog nepravednosti svoje nevolje. Sarafan koji je moja supruga nosila jučer i seksi drvene sandale koje sam joj dan prije tako pobožno stavio na noge ležale su na podu, odbačene u vrelini trenutka. Krevet je bio nepospremljen, a jastuci su bili razbacani po sobi. Iako je John rekao Cheryl da je Nate sretno oženjen, nisam sumnjao da se John hvalio svom prijatelju seksi ženom koju je zajebavao i plašljivim mužem rogonjom koji ne samo da je trpio ženinu nevjeru, već je i poslušno istjerao iz kuće kad god bi se odlučio posjetiti. Postao sam gladan u to vrijeme, ali nisam imao malo apetita za jelom u restoranu, zbog koncepta da vidim sve ostale posjetitelje kako uživaju u subotnjoj večeri sa svojim supružnikom ili drugom važnom osobom, što me činilo samosvjesnim svoje situacije. Nisam bio ni trenutak prerano kad sam prošao pored Johnovog terenca dok sam se vozio niz ulicu, praćen Nateovim kamionom i pitao sam se jesu li vidjeli mene, Cherylnog nervoznog muža rogonja kako užurbano izlazi kako bi njegova žena imala kuću samoj sebi dok je zabavljala svog ljubavnika i njegova prijatelja.
Je li John namjeravao podijeliti moju ženu sa svojim prijateljem?Cheryl nije ništa spomenula o tome, ali opet, John je imao izvanredan utjecaj na moju ženu. Drago mi je što nisam imala puno upozorenja o Nateovom posjetu jer sam bila nervozna dok sam skupljala niz grickalica za njegov i Johnov posjet.
Iako se činilo pomalo nepravednim da ne samo da je tip iz Oaklanda imao nesmetan pristup čarima moje žene, već i da su to imali i drugi muškarci, ipak se nisam žalio.Čak i kad je Cheryl naletjela na tipa s kojim je spavala u svojim "droljačkim godinama" i na kraju provela noć u njegovom krevetu, nikad nisam izgovorila nijednu riječ protesta. John je bio bivši sveučilišni nogometaš i nastavio se držati svog režima treninga, uvjeravajući da je ostao u vrhunskoj formi.
Mogao sam sve to jasno vidjeti u svojoj glavi, Natea i Johna koji se grohotom smiju konceptu muškarca koji dragovoljno daje svojoj ženi potpunu kontrolu nad svojim penisom dok istovremeno uživa u pažnji drugih muškaraca. Ne želite da Johnov prijatelj dobije pogrešnu ideju. Iako nije bila svjesna koncepta kada ga je njezin ljubavnik prvi put predložio, Cheryl je brzo prihvatila da me drži u čednosti.