Swgoh Tw Provodadžisanje

Sa svojom rukom sada potpuno podmazanom mojom pljuvačkom i predcumom, čvrsto je uhvatio moj kurac i počeo me milovati. Mark je sada bio u ranim 40-im, preko šest stopa, s malo mesa na kostima, ali ne masnim. Prvih nekoliko tjedana kampa bilo je sjajno. Učinio je to nekoliko puta, mislim samo da vidim je li u redu ako je otišao tamo.

Za manje od minute ispuštala sam mlaz za mlazom sperme u njegovu ruku i na svoja prsa, savijajući leđa pri svakom pulsu. Vidi, dođi stavit ću malo umirujućeg ulja na to, kad budeš spreman, otišao sam, rekao je gdje, pokazao sam mu, oklay dolje, masirao mi je nogu, rekao je više, rekao sam da, uzeo sam svoju Skinuo je donje rublje, masirao mi je točno do vrha nogu, četkao mi jaja, preokrenuo se, jesam, moj kurac na pola jarbola, masirao mi je vrh noge, njegova masna ruka očešala je moj kurac, koji je stajao uspravno.

Tek što sam se potpuno uspravio, počeo je obraćati puno pažnje na područje oko mog pojasa mojih bokserica koje su se do sada u potpunosti podizale prema gore. Poskliznuo sam se tijekom šetnje strmom stazom.
Bio sam potpuno istrošen, potpuno opušten. Ponovno se počeo spuštati do pojasa i prstima prelaziti preko mojih bokserica do mojih nogu, izbjegavajući moju izbočinu. Kako bih mu pomogla da to postigne, nesvjesno sam počela lagano gurati svoje kukove prema gore, pokazujući mu prešutno da želim... Jedva čekam čuti što će se dalje dogoditi. Treći put kada je to učinio, samo da pokaže tko ima kontrolu i koliko ga jako želim očistiti, samo je pustio svoje prste da vise 3 ili 4 inča iznad mojih usta, prisiljavajući me da podignem glavu s jastuka da me natjera dokazati kako sam se silno željela kušati i nestrpljivo mu čistiti prste, opet njišući njima kao da mu je to kurac. Preskočila sam kako bi mogao udobno sjediti, a on mi je spustio deke do struka i rekao mi da se okrenem na trbuh.
Kreveti su nam bili jedan do drugoga i često bismo prigušeno razgovarali o danu i onome što ćemo raditi sljedećeg dana. Igranje s prijateljima, plivanje, rat u boji bili su bomba. Lebdio je preko mog pupka, prsa, lica, vrata i opet natrag. Ubrzo me je nježno počešao po trbuhu sa samo par prstiju od čega mi je niz kralježnicu tjerala jeza. Umalo sam izgubio cijeli teret radeći ovo jer me je to dovodilo do potpunog ludila od želje swgoh tw provodadžisanje.
Pridruživanje redovima savjetnika bilo je sjajno, pogotovo zato što sam sada tehnički bio vršnjak s nekim od savjetnika koje sam obožavao. Nakon jednog posebno dugog dana, nisam mogla zaspati i bila sam nemirna, kretala sam se u krevetu. Ali što je uslijedilo i način na koji sam odgovorio, jedva sam mogao vjerovati. Mark je uzeo njegovu čistu ruku i počeo mi trljati kosu. Pogledao je u mene, a zatim počeo trljati njegovu masnu ruku gore-dolje po mom kurac, a on me je milovao po jajima, počela sam se nabijati i pucati od mene, visoko u zrak dok je muzao moju spermu. Nije ih trebao nježno trljati mojim muškim sokovima prije nego što sam otvorila usta pozivajući ga da očisti svoje prste mojim ustima i jezikom!Vratio se i ponovio postupak, stisnuvši podnožje mog kuraca, skupljajući mi skumu, i ubacio ih u moja usta koja su željno iščekivala, samo kad je svaki put počeo zavlačiti prste gore-dolje u moja usta kao da pušem njegove prste. Pa bilo je više nego u redu, to sam u ovom trenutku želio više od svega. Prestao me trljati, uzimajući svoje sada precum natopljene prste i tiho ih prinio mojim usnama. Naježila sam se kao prije i opustila sam se i prilično se pretvorila u kašu.Šapnuo mi je da se okrenem i učinila sam.Želudac mi je mnogo škakljiviji i poskočila sam kad mi je krenuo sprijeda. Osjećao sam se kao da sam došao najviše što sam ikada svršio, jer sam se sa svakim užetom osjećao kao da mi nutrina izlazi iz mene. S 18 godina i ovako dirnut, neizbježno počinjem biti prilično težak.
Trznula bih se svaki put kad bi došao do moje gljive glave, a ako bi samo lagano kliznuo po mojim boksericama, znao sam da će mi kurac kliziti kroz rupu ispred njih. Bila sam bez majice, nosila sam bokserice i povinovala sam se. Jako smo dobro surađivali i razvili veliko prijateljstvo. Odšepao sam sa svojom ženom do kabina, Chris je ušao, kako ide, nije tako dobro moja noga kao da je na vatra. Kao kamper, on bi se ušuljao u moj krevet i davao mi poslastice - bombone, hamburgere iz menze, a moj omiljeni dio je bio da me škaklja i češka po leđima dok ne zaspim.
Kao kamper obožavao sam ga, pa sam bio posebno iznenađen i uzbuđen kada sam saznao da ćemo on i ja biti susavjetnici uvjetno dating značenje. Mark bi povremeno mijenjao ruku, a kad je to činio zadnji put, nježno je okrznuo moj kurac. Molim te nastavi pisati..

Nakon što sam završio, držao je ruku na mom kurac dok sam postupno počela gubiti erekciju. Samo je držao ruku na mojim prsima dok se nisam smirila, polako se vraćajući na polagano trljanje. Pratio je sada ogromnu količinu precum oko moje glave, nježno stišćući moj penis od baze, oslobađajući još više na prstima.