Mala Mješavina S Kim Hodaju

Kako je vrijeme odmicalo, shvatili su da su ispolirali cijelu bocu i morali su biti na podu do 9:00 ujutro, a bližilo se 1:00 ujutro. Svidjela im se ideja da njih dvoje rade zajedno i znali su da će se slagati i koliko dobro mogu biti zajedno kao tim. Joan i Jim su imali aferu više od 5 godina, a onda ga je ona uhvatila u laži i on se toliko trudio da se izvuče iz toga, ali ovaj put misli da je napravio veliku pogrešku i zna u srcu da je u voli s njom i ovisi o njoj da će sići s uma bez nje.

Pazili su da nikome u svojim uredima ne dojave da se tako ponašaju. Jim je završio poziv i rekao da mora otići vidjeti Eddieja za sat vremena jer mu je trebao dati nešto novca koji mu duguje i mislio je da će ga dobiti prije nego što odemo.
"Ne želim te više nikad vidjeti. Postavili su se i dan je jednostavno proletio dok su predstavili svoje proizvode, pauzali zajedno na ručak i sve je bilo gotovo za taj dan u 3:00. Jim je ponudio svoju sobu, a Joan je rekla da bi se mogli naći u njihovoj sobi sljedeće noći.
Noć je bila zanimljiva jer je Joan javila Jimu da se zaljubila u njega. Rekla mu je da je se riješi odmah i brzo ili ga napušta mala mješavina s kim hodaju. Ogroman kurac najveći je koji je ikada vidjela izbliza i osobno i uživa u svakoj minuti swgoh tw provodadžisanje.