Limoges Porculanski Tragovi Datiranja

Shvatio sam da je najbolje doći ovdje i ohladiti se, pomoliti se i prisjetiti se svojih misli . To bi ipak objasnilo zašto nije nazvala."Gary, Wesley, idem kući i završim ovu fakturu. Suze su joj počele curiti niz obraze kad je vidjela da je i dalje gleda i da se nije pomaknuo.

Bio sam toliko ljut da nisam mogao možda učinim ono što sam htio. Mislio je da je to čudno jer obično kad on ne nazove, ona nazove tražeći ga zabrinuta. Što misliš, zašto sam ga nazvala kad ste zajedno izlazili samo tri mjeseca? Znala sam da će se on pobrinuti za to. Također mislim da trebaš završiti ove stvari i otići zamoliti ga da ti oprosti i pokušati to ispraviti."Zagrlila ga je."Kako si postao tako pametan mladić?""Zapravo sam i njemu učinila da kad je razgovarao sa mnom. Možda je obavila sve svoje poslove i iako je bilo vrijeme kada bi trebala kuhati večeru, možda je nešto dogovorila.
Razmišljala je o svim stvarima za koje je njezin sin znao da je ispravna stvar. Misli da je shvatio što se sada događa."Zapravo nisam siguran.

Nije ga nazvala. Rekla je samoj sebi da će završiti čitanje onoga što je bila, a zatim sići i požuriti po nešto za večeru, a zatim mu reći kako se danas ne osjeća zajedno. Također sam imao usran stav dok je razgovarao sa mnom" "Bit će u redu mama. Pogledala je svoj kutni jastuk i polako prišla do njega. Pričekao je nekoliko minuta i dalje ništa ne govoreći, uz trenutak da proguta knedlu u grlu. Originalni je na kućnom računalu.

Sačekaj još malo, a ako ne izađu prije nego što odeš spavati, nazovi me opet, ok?""Da. Kad ih je vidjela, pomislila je kako joj je rekao da je to nešto što nikada nije želio vidjeti. Chris je stvarno sjajan i siguran sam da će pošteno raditi stvari."Jako joj se približio i šapnuo joj na uho: "Možda nećeš sjediti dan ili tako nešto, ali siguran sam da će to biti pošteno.""Mama, znam. Pretpostavljam da je naša mala Trish učinila nešto što je uznemirilo Chrisa i nije razgovarao s djecom nakon škole kao što to inače čini. Uz sve što su prošli, David je zabrinut da će ih Chris ostaviti limoges porculanski tragovi datiranja. On je toliko voli i zna da je to vjerojatnije nego da nije bipolarno trčanje s jednog kraja na drugi i bilo mu je teško ne oprostiti i pustiti sve, ali znao je za njihovu vezu i njezinu najbolju dobrobit koju je mogao' t.
Obično me nazoveš i ja sam se sav zapeo za računalom kao i obično i vrijeme je letjelo i ostalo je povijest."Stajao je s rukom na struku i gledao je. Vjerujem da ste iskreni u svojoj isprici i prihvaćam je u potpunosti. U Trishinoj i Chrisovoj vezi vrlo je jasno dao do znanja da jedina stvar koju stvarno očekuje i zahtijeva je poštovanje. Razmišljala je o svemu što je Chris učinio za nju.
Obećala je da će ga nazvati ako uopće misli da će imati problema s bilo čim. Bilo je jedno pa drugo.

Tu je bila u svom ogrtaču, svilenoj noćnoj košulji i na računalu."Ohh Bože" Ustala je i počela pokušavati objasniti. Zgrada u kojoj je bio u ćeliji ne bi radila.