Smiješne šale O Tati Za Izlaske

Nemoj stati.

Njezin protivnik, Mason Storm, istupio je i naklonio se, a zatim joj stisnuo ruku. Zatim lizati i sisati na njezin klitoris dok je njegov prst radio njezinu macu do vlage."Jebi me Tiger, sada. Turnir je završio i svi su polako odlazili."Ovim je završen ovogodišnji turnir prvaka, svakako odajte počast našem sponzoru i nadamo se da se vidimo sljedeće godine, laku noć."Najavljivač i sudac su otišli sa strunjače.
Bo savršeno iznad nje kao blok s dvije šake."Zmaj slijeće."Viče naglas na silu. Ah."Zmaj je ugrizao Tigra, a zatim ga je lizao počeo gledati u njega, rekla je tihim tonom."Sada želim raditi svoj omiljeni trening.""Tigar u križima i zajahani zmaj."Rekla je dok joj se jezikom vukla uz njegova prsa do vrata i oko obraza, konačno mu oblizujući usne.

Zatim je skinula gaćice i bacila ih na Tigera. Tiger je ustao i uhvatio njezine bokove i stavio svoj kurac na njezinu mokru toplu rupu.
Samo sa svojim gaćicama i živahnim grudima pustila je noge ispod sebe i pala sjedeći i opkoljena iznad Tigra. Prsti su je čvrsto povukli dok mu se međunožje podiglo s izvijenih leđa.

Najavljivač je držao mikrofon za Tigera."Hvala hvala."rekao je Tiger dok je gomila utihnula."To mogu pripisati predanosti umjetnosti i puno prakse."Gledajući u Malog Zmaja i nasmiješivši se. Jebi me u tigrovom stilu."Izbacila je dok joj je tijelo izuzelo njegove trzave udare.Čvršće ga je uhvatio i duboko zabio u nju i čvrsto držao. Skočila je na noge i njezina desna noga se brzo i bijesno podigla dok joj je otvoreni dlan lijeve ruke došao do središta u susret, "Smack.""Zmaj se budi."Ona glasno viče dok pada na smotuljak, a zamah njezina tijela prema gore pokreće joj dugi pleteni konjski rep.

Podigavši ​​pogled, vidjela je njegov osmijeh dok joj je voda pljuštala po potiljku i kosi. Sada su bili pravi par smiješne šale o tati za izlaske. Okrenula se i pogledala Tigera, koji je stajao na vanjskom rubu strunjače sa svojim Bo Štapom.