Muška Psihologija U Spojevima

Zagrlio ju je i milovao je po kosi, činilo se da nema potrebe za riječima. Sjedila je na rubu kreveta pila kavu i pušila cigaretu dok je on pio svoju, a kada ju je upitao kako se osjeća nasmiješila se i rekla da je dobro, dao joj je neke komplimente koje je teško prihvatila, ali ih je primila svejedno milostivo.

možda je došlo vrijeme da ga napokon povrati kao svoju. Hrabro se osmjehnuvši, malo mu je mahnula. Nevoljko ju je pustio, 'ostani tu', rekla je, 'Ne želim da siđeš sa mnom, mrzim zbogom'. Polako je povukao prste od straga prema naprijed, ona je dahnula i čvršće mu je držala erekciju, a njezini su se prsti poigravali preko njegove glave oko osjetljivog grebena kože uzrokujući da ispusti vlastiti tihi jauk. Zvuk kasnonoćnih veseljaka probijao se kroz blago otvoren prozor, podsjećajući je da će uskoro morati otići, ova noć mora završiti kao i sve ostale.Željela je da to može trajati zauvijek, ali znala je da će stvarnost doći sa zorom.

Njezine su ga ruke mazile od njegovih ramena do stražnje strane njegovih bedara, a zatim opet polako uvis, poljubila mu je rame dopirući do njegovog lica. Njegove su ruke mazile njezin trbuh, bedra, stražnjicu, svaki dodir tjerao je da uhvati dah tako uzbudljivo da je bilo ........

Osjetio je vlagu na njezinom obrazu i nježno ju je obrisao palcem, nasmiješila mu se, okrenuo se i privukao je k sebi, a ona je ležala s licem zarivenom u njegov vrat. Kako se osjećala?Krivnja?Pa, ne baš, znala je da nije u redu, znala je koliko će to povrijediti njezinog muža........ako sazna da će efekt rikošeta povrijediti i njezinu djecu. Osjetila je kako joj se diže na trbuh, kako joj se ruka spuštala kako bi ga držala i mazila, mazeći ga polako do pune tvrdoće. Gladili su se, svaki raspoloživi centimetar kože, polako i osjećajno, a nalet prve strasti ustupio je mjesto nježnom vođenju ljubavi. Sjela je do njega na krevet i ušutkala ga posljednjim poljupcem.'Nemoj ni riječi.....pričat ćemo sutra'. Sada je bio stajao iznad nje, pogledao je duboko u njezine oči, ona je uživala u trenutku...poseban trenutak koji se nikada ne može ponoviti kada dvoje prvi put postanu jedno. Srušio se na nju i žestoko je poljubio, ona mu je uzvratila i čvrsto ga držala, užasnuta shvativši da joj suza curi niz lice, to je za nju bilo tako emotivno.

Je li sve ovo bila glupost, i samo njezin način na koji pokušava opravdati stvari......pa tko je znao?Jedna stvar u koju je bila sigurna je da nije žalila, njena filozofija je bila da je to NJENO tijelo, koje koristi muškarac kojeg zapravo nije voljela 20 godina, koje je koristilo da proizvodi i hrani svoju djecu....... Njen tempo se ubrzava, bokovi se okreću izvlačeći svaku posljednju kap užitka. Izašla je iz sanjarenja i oprala se u umivaoniku, šminka joj je bila razmazana, kosa raščupana.»Razvolna žena!»Nasmijala se sama sebi. Napola je sjedila i nagnula se nad njega ljubeći ga sa žaljenjem.'Moram ići', rekla je tiho. Trebala je godina da oboje siđu, on se pomaknuo u njoj iako je njegov orgazam završio, prelijepo osjetiti kako polako omekšava u njoj. Kad je njegova ruka dosegla njezinu stidnu kost, polako je otvorila noge za njega dok ju je on obuhvatio i pritiskao, a njegovi prsti su klizili ispod nje. Prešao je prstima preko njezinih usana, zadirkivao je cijelu dok nije osjetila da više ne može podnijeti. Odjenula je jaknu i provjerila ima li sve na sigurnom u torbi, prije nego što se okrenula prema njemu. ne znajući gdje će je sljedeće dodirnuti. Skoro je vrisnula.........ovo je bilo tako snažno, ruke su joj se podigle, ruke sklopile oko njegovog vrata dok se grčila ispod njega, i dalje je dolazila dok se konačno snažno zabio u nju, opet i opet i opet, osjećala je kako je njegovo sjeme udarilo u njezin cerviks, njezinu vaginu koja se skuplja u ritmu ispumpavanja njegova sjemena. Sagnuo je glavu i nježno je poljubio kad je počeo polako tonuti u nju.

Dahnula je i zabacila glavu unatrag, voljela je biti ovako ispunjena, oboje su mirno ležali na trenutak uživajući u bliskosti dok se kao jedan nisu počeli polako ljuljati jedno s drugim. Jednom je nogom obuhvatila njegov struk, drugom oko stražnjeg dijela bedra, krećući se s njim, uvlačeći ga dublje s rukama na njegovoj stražnjici. ...medij koji ih je spojio i koji će ih držati zajedno sve dok oboje ili bilo koji od njih to želi. Otvorila je vrata i posljednji put se sa žaljenjem osvrnula unatrag prije nego što je tiho zatvorila vrata i još jednom izašla u hladnu prosinačku noć.. Spustila je svoju šalicu i kad se okrenula prema njemu, on ju je uhvatio za zapešća i povukao preko kreveta prema sebi, poljubili su se, njegova košulja, koju je još uvijek nosila, pala je otvorena dopuštajući njezinim grudima da dodiruju njegova prsa kao što je još jednom pronašla sama trnci od uzbuđenja muška psihologija u spojevima. Imao je jednu ruku oko njezina vrata, ljubio joj lice, oči, prije nego što se sagnuo kako bi uzeo njezinu bradavicu u usta. Kad su njegovi prsti dosegli njezin klitoris, bokovi su joj se napeli prema gore dok je prstima počeo šire otvarati njezine usne.

Sagnuo se i poljubio i lizao joj grudi.uzimajući tvrde uzbuđene bradavice među zube i nježno grickajući dok je tiho stenjala uz njegovu kosu.