ženska Psihologija U Spojevima

Gurnuo sam drugi prst, polako je istežući, i to je odjednom bilo dovoljno da postigne svoj vrhunac. Zadirkivao sam je poljupcima u lijevo bedro, pa u desno. Povikala je na nas: "Ajde, jebi ju Tommyja!"Počeo sam stvarati ritam, ali sam brzo ubrzao, jer nisam znao koliko ću izdržati. Melody bi pozvala svoju sestru u svoju kuću, a ja bih stigao ubrzo nakon toga. Ali ti se pokušavaš argumentirati kako bi se izvukao iz toga."Ona se nasmijala, a morao sam se i ja smijati.“Želim da budeš tamo”, rekao sam joj. Htjela sam dovesti Harmony do još jednog orgazma prije nego što završim. Želiš li to?"Izluđivalo me to."Da, da, želim to!"Melody je dodirnula sestrino rame, dajući joj znak da ode. Bacio sam pogled na Melody. Srušila se na mene, a zatim se otkotrljala na moj bok.
Zatim sam spustio pogled u Harmonyno lice."Spreman?"upitao sam, a ona je kimnula. Večerao sam i bio sam lijepo odjeven, iako sam znao da će mi se odjeća uskoro skinuti. Ne bi bilo potrebno. Zadihala sam je, gotovo do ruba, kad sam stala.“Uhh”, zastenjala je, želeći još, ali nisam završio ženska psihologija u spojevima. To je bilo dovoljno da je razbije. Hvala ti", rekla je sa suzama u očima.– Sretan sam što je nisi dopustila da je povrijedi taj pompozni klaun. Zatim mi je stručno raspetljala pojas i pomogla mi da skinem hlače.
Pitao sam se želi li okusiti sokove svoje sestre na mojim usnama. Odveo sam je u kuhinju."Idemo napraviti doručak."Uz hranu smo se opustili.

Melody je bila izvaljena na stolici, razvlačeći prste unutra i van.