Aplikacija Za Upoznavanje Surfanja

Još uvijek nisam imao prtljagu od zrakoplovne tvrtke i još me nisu kontaktirali. Onda kada nas je zrakoplovna tvrtka kontaktirala, morali bismo samo na poseban put u grad. Završili smo odjavu (bez prtljage za nošenje u auto) i krenuli prema Walmartu. Dok smo se odjavljivali, Martin je prošao.
Stigli smo u njenu vožnju oko 4:30. Dok smo ulazili na parkiralište, Celeste mi je rekla da ne brinem o kupnji, da će mi pomoći da se pobrinem za stvari. Činjenica ili fantazija?To ću prepustiti vašoj mašti. Kad smo izašli iz glavnog dijela grada, smijali smo se nekim stvarima koje smo radili u prošlosti. Bila je dole do gaćica. Rekao je da misli da bi on i njegova supruga mogli uspjeti. Dakle, smjestili smo se, posjetili, u biti samo opustili i opustili.

Ali molim vas da mi javite ako uživate u priči aplikacija za upoznavanje surfanja. Iz zadnjeg posjeta znao sam da na ovoj vožnji postoje 2 ili 3 mala grada u kojima morate stati na semaforu aplikacija za upoznavanje lošeg dečka. Ali isto tako sam znao da se u njenom kraju mogla odvesti gotovo do svojih vrata i vjerojatno izaći iz auta i ući u svoju kuću gola i nitko neće moći vidjeti. Bližilo se vrijeme da njezin suprug Charlie dođe kući. Ali Celeste mi je rekla da se ne brinem o tome, da je ona to pokrila. Rekao sam nešto o vremenu. Već mi je rekla da njezin muž neće doći kući do kasno te noći. Odlučili smo da ako zrakoplovna kompanija nije nazvala do 11:00 ujutro, krenut ćemo u Walmart, ja ću dobiti samo nekoliko stvari i onda ćemo otići do nje. Sad se nisam mogao povući.