Nova Scotia Strujna Spojnica

Nisam nigdje išao. Uvukao je hladni metalni alat u mene i otvorio ga, protegnuvši moju rupu."Podmazivanje nije potrebno", komentirao je."Ova kuja postaje fina i mokra samo od jedenja mace na nekoliko minuta.
Nitko se nije pomaknuo. Lila, molim vas, raširi noge i skoči. Masirao ga je mazivom. Drugi je muškarac prišao s druge strane mene i udario me po licu dok sam sisao Andrewsa.
Znam koliko si gladna toga."Kad smo završili, ležala sam tamo u vlastitoj spermi, iscrpljena, prekrivena sjemenom. Eksplodirao je u mojim ustima, njegovo debelo, gorko sjeme izlilo se u mene. Drugi muškarac je prišao mojoj strani i izvukao svoj tvrdi kurac.

Bio je debeo, oko sedam inča. Muškarac je počeo pumpati sve brže i jače sisati moj klitoris. Spustila je pogled na mene dok sam počeo jesti njezinu pičku."Mm jedi tu pičku kučku", rekla je crvenokosa. Napravljena je za korištenje. Matheson."Sviđa ti se ovaj penis beba?"upitao je, buleći u mene nova scotia strujna spojnica. Andrews ili dr. Pitao sam se je li on taj koji je već dao taj komentar?Gledala sam kroz projektor kako me jeo, vrteći jezikom i sišući moj klitoris.

Andrews mi je prišao i zabio mi svoje meso u usta lisabonski brzi spojevi.