Izlazak S Gawi Rico Blanco

Wandin kolega na poziciji za obuku administratora nastave bila je djevojka po imenu Ashley iz prilično ugledne obitelji starog novca.
Wanda je ispustila bolan i šokiran krik dok su joj manipulirali ugrizom. Hertzmoore."To ne govori puno ako znate kako je s bikinijima na plaži."dobacila je Diana. Nije mogla vjerovati da dekan škole i njezin programski direktor sada gledaju njezinu golu macu na monitorima. Provaljivao je u posao s lovcima na ucjene/jamčevinama i često je bio zadužen za gruntanje. Sada je mogla čuti skupinu donatora kako uzbuđeno navija zbog njezine totalne izloženosti. Pokušat ću biti bolji u budućnosti. Dianine su noge bile nevjerojatne u njezinoj kratkoj Pochahontas suknji. Piće je teklo kao voda u nadi da će što više učenika pogriješiti u raspoloženju. Ceasar je volio sise svoje snahe iako joj je zamjerio što je njegova sina uhvatila u zamku s djetetom. Kada su princeze konačno došle na zabavu, bile su veliki hit izlazak s gawi rico blanco. Wanda je osjetila kako joj dva niza ruku pipaju gole grudi "Da!Uhvatite je!" Vikao je tip izvan tunela. Bolnica je poboljšala dizajn tako što je napravila promjenjive staze dok je koristite. Začulo se glasno klicanje dok je publika vidjela Wandine gole sise. Wanda i njezini rođaci ušli su u tunel dok su učenici poučavanja izlazili.

Sumnjala je da su joj monitori uhvatili golu guzicu, a donatori bacili pogled. Diana je zacvilila dok joj je indijska suknja bila podignuta preko struka. Pogledajte koliko donatori vole učenike koji podučavaju."Liječnik je istaknuo.– Ne mogu puzati u ovom repu.istaknula je Wanda."Samo imam gaćice ispod."odgovorila je Wanda."Sigurna sam da nosiš konzervativne mamine gaćice. Znala je da ima fetiš za njezinu javnu golotinju, ali uvijek je bio ograničen na njezine grudi. Julieina mama će biti toliko ljuta da smo izgubili kostime."rekla je Wanda."Izaći ćeš u toplesu pred svojim šefovima i školskim upraviteljima i zabrinuta si za svoju svekrvu?"upitala je Tanya zajedljivo."Da, nisi zabrinuta za svog muža?"upitala je Diana."Ne, taj perverznjak se skida sa sebe kad ona bljesne svojim sisama."odgovorila je Tanya."Pa, dobro se oženio. Wanda nije vjerovala niti jednom administratoru nakon što su je skinuli i opipali na posljednjem događaju, a njezini su rođaci bili u bliskoj potjeri dok je Wanda skakala po sobi. Nije da uopće posjeduješ bilo kakvo seksi donje rublje."Diana je uzvratila."Stvarno? Nemaš na sebi bakine gaćice?"upitala je Tanya. Koristila je najveće lažne školjke koje je mogla, ali su i dalje izgledale sićušne na njezinim masivnim prsima.
Krilo je imalo onoliko televizora i video igrica koliko je moglo stati. Nije se mogao požaliti jer mu je posao omogućio nastavak boksačke karijere.

Do sada. Više je nalikovalo na geganje jer joj je rep otežavao hodanje. Netko mi je povukao suknju." Diana je vrisnula. Uvijek je volio priče koje je ona izmišljala, ali je znao da je to fikcija. Ovisno o tome koliko je Wanda bila uspješna u prikupljanju novca za bolnicu, imalo je izravan utjecaj na njezinu buduću zaradu nakon što je postala CNO u bolnici.

"Našla sam izlaz." Diana je rekla Wandi i Tanji.