Duhovita Korisnička Imena Za Upoznavanje

Dodala je još malo preko vrhova svojih visoko podignutih grudi.

Otišli su na malu produkcijsku predstavu u lokalnoj igraonici. Shauna je primijetila da mu se oči stalno spuštaju do ruba prednjeg dijela haljine, ali znala je da mu je njezino golo međunožje jednostavno izvan vidokruga. Shauna se osjećala kao da je podijeljena na dva dijela od magarca do leđa.

Svidio mu se izgled Jamesa Bonda i često je pričao o kupnji smokinga za sebe. Bilo je očito da su ljudi u restoranu voljeli svaku minutu toga, a Tomova tvrdoglavost pokazala je da je i njemu.

Vidjela je kako mu je lice pocrvenjelo kad su stupili u kontakt. Uspjela je gurnuti Toma gore i izaći iz limuzine ispred njega, dok je on davao napojnicu vozaču. Podignula je koljeno vidjevši koliko će morati biti visoko i široko da Tomu zaviri u njezino golo međunožje.
Glumac i glumac plešu u krugu očito provjeravajući međusobno izbočenje. Dva su pića bila dovoljna da olabave Toma i natjeraju ga da bude strpljiviji duhovita korisnička imena za upoznavanje. Zbog toga se osjećala samouvjerenije, a ne samo da je izgledala privlačnije.
Osjetila je njegova vruća usta i pljunula preko svog šupka i obrijane mace. Dvije žene ponovile su snimke desetak puta, dok su ostali posjetitelji uživali u predstavi za svojim stolovima. Shauna je okrenula zadnjicu Tomovu licu dok je okretala bokove.
Shauna je ležala tamo sa svojom težinom na njoj, a njegov mokri penis polako je klizio i klizio iz njezinog šupka.. Bila je protiv činjenja bilo čega seksualnog u javnosti, ali je imala drugačiji pogled na to.
Konobari su došli odmah do njihovog stola sa salatama Caipirinha i Gorgonzola. Shauna je također naučila kako poskakivati ​​dupe gore-dolje za ples u krilu.
Pogled mu je krenuo od njezine glave do nožnih prstiju i natrag prije nego što je krenuo prema njoj."Tebi se sviđa?"Shauna se polako okrenula njišući bokovima i osvrćući se preko ramena uvjerena da će mu pogled pasti na njezinu zgodnu zadnjicu."Izgledaš prekrasno dušo", lagano ju je poljubio u obraz prije nego što se povukao i pogledao dolje u otvoreni prednji dio seksi haljine.“Sretan rođendan”, uručila mu je profesionalno zamotan poklon."Mislio sam da si moj poklon", nasmijao se otvarajući poklon. Znala je što mu se sviđa. Shauna nije razočarala mladića dok je ulazila u limuzinu. Svo izlaganje Shaunu je uzbuđivalo više nego ikad. Glumica se sagnula u struku, a glumac je zabio svoju izbočinu o jako podstavljenu stražnjicu ženskog glumca. Spustila se na ruke i koljena dok ju je njegova težina pritiskala.

Nije baš bila ekshibicionist, ali davala je sve od sebe za njega. Sprijeda je skupljao visoko preko vrhova njezinih bedara, a straga je imao široki riblji rep.

Shauna se popela na pozornicu i počela plesati sa ženama. Tom je imao puno toga za reći o predstavi. Prizor je Toma još više uzbudio. Shauna je raspršila srebrni sjaj tijela po rukama, ramenima, grudima i bedrima. Zabilježio je njezinu novu frizuru i fini oblik tijela u haljini koju je učinila tako seksi.