Datiranja Na Jugu Naspram Sjevera

Rastopila se u njemu, ogrnuvši mu ruke na vratu, dopuštajući njegovu tongue da se vješto kreće između njezinih usana. Iako su oboje bili djelomično goli, nije bilo nikakvog srama jer ju je uhvatio oko bokova i krenuli su u ritam.

Dajući joj do znanja da je ovaj međuigre bio poput savršenog stiha u savršenoj pjesmi, samo... Donesi to dupe haha."Nije imala zastoja oko sebe i znala je da muškarci to vole kod nje.
Umirao sam od želje da vas opet čujem kako nastupate. Zaista cijenim ovu priču jer je stvarno potresna. Provjerio se u ogledalu i osjetio da je posebno muhast, i to zasluženo. Stala je ispred mikrofona i dopustila da joj pogled uhvati njegov, jer je htjela čistu pažnju. Sljedećih nekoliko dana štedljivo su razgovarali, na poslu putem e-pošte i kod kuće telefonom.Što je više saznao za nju, postajao je sve zaintrigiraniji.Činilo se da proždire sve informacije koje mu je ona dala, sjeća se zamršenih detalja o pričama, otkriva čuvane tajne o sebi koje tek treba podijeliti s drugima, gutajući se u nju datiranja na jugu naspram sjevera. "Ohh boo, da...može", i s tim su se ujedinili. Sposobnost da se od dubokog i promišljenog pređe u divlje i otkačeno ni za par novčića držala je ljude na nogama.Činilo se kao da se okreće s udarcima, ne uznemiren njezinom sposobnošću da pokaže svoju strast i da još uvijek bude otmjena.
Nije bilo savršenije ljubavi za nju osim njegovog dodira. Ustala je, prekinuvši poljubac, ali samo da bi se postavila za... Napokon joj je bacio pogled na lice i ona je blistala, konačno shvativši što je povukao. Primijetio je njezin okvir kad je prvi put prošla pokraj njega, a miris njezinog losiona za tijelo s okusom voća zarobljen u njegovim nosnicama.Čak i u tamnoj traci činilo se da je njezin ton kože osvijetlio sobu popraćen osmijehom od kojeg su mu misli zamuckivale. Dok je tumačio njezine riječi zvukovima svog instrumenta, njihova se prisutnost činila kao njezine riječi, a njegove note bile su isprepletene u naletima strasti. Njegove su oči uhvatile njezine i činilo se da je pogledala duboko u njega i na njega projicirala svoju poetsku sliku svog partnera. Ovo nije bila priča o prebijanju mesa, već priča koja je puna emocija i uspostavljanja veza. Čim joj je posljednja riječ otela s usana, on je zarobio njezinu. Poezija zapravo nikad nije bila njegova stvar, ponekad previše eklektična za njegov ukus, ali uvijek se divio pjesničkom načinu na koji govori. Pogledao ju je sa smiješkom i dao joj sve što je imao. Sve što sam učinio je natjeralo me da poželim znati više, a kad nešto želim, osjećam da se moraš potruditi da to dobijem."Odatle je večera tekla glatko, od prvog razgovora imali su lak izvještaj, a večeras nije bilo ništa drugačije.