Kako Funkcionira Proces Upoznavanja

Dobijem nekoliko pogleda iz svoje odjeće, ali hej, to sam ja i znaju da sam tako divlja. Vidite, s vremena na vrijeme samo želimo otići i malo se zabaviti. Svi se tome malo smiju i govore mi da se ponašam. Perem ruke i dok idem prema vratima, opet se otvaraju. Odlutam do jukeboxa i počnem tražiti glazbu koja me zanima. Uz svoje piće, svaki drugima dajemo po jedan duboki poljubac. Pojebao me i pojebao. Mmmm, ukusno, mislim u sebi kako funkcionira proces upoznavanja. Skoro mi se slini kad ga vidim.
Plan je malo se dotjerati i otići u bar na piće, pa možda u klub na ples. Nastavili smo se hvatati, a njegova je ruka još uvijek bila ispod moje suknje i igrala se sa mnom.Šapnula sam mu na uho da želim da me pojebe kao nestašna mala kučka kakva sam bila. Ovo je postala jedna od naših malih tradicija.

Ovaj put to nije jedan od mojih prijatelja. Pitam ih “kad se IKAD ponašam?”. Nagnuo se preko stola, spremajući se za pucanje i upravo tada podiže pogled i vidim mu oči izlazi li andi s jonom. Gurnuo je svoj tvrdi penis u moju mokru i čekajuću macu. Nasmiješim mu se brzim osmijehom i namignem.
Pojebao me kad je moja glava počela udarati o vrata štanda.