Ne Može Se Pregovarati U Spojevima

Osjećao sam da je najbolji način jednostavno ući u sobu ili sobu u motelu, pasti na koljena i početi. Uz te riječi, činilo se da mu je kurac još više nabujao i ubrzao je korak. Bilo što. Donedavno sam bio samo znatiželjan, ali sam upoznao Richarda i bio sam prisiljen oralno nastupati za njega, i to mi se svidjelo. Bio sam u raju.

Bio je mojih godina, bio je oženjen, a ja sam bila udana i znatiželjna. Jamčio mi je da će doista biti, ali želio je biti siguran da ću se ja prvo pobrinuti za njegove potrebe. Iskreno sam mu rekao: "Imam niz neostvarenih fantazija.

Želim se spustiti na crnca i želim se spustiti u sobu punu tipova."Rekao sam mu da ću, kao što sam objasnio na mreži, učiniti sve što usmeno zatraži od mene, ali da će mi morati reći da progutam i držim glavu na mjestu. Htio sam biti siguran da je Larry dobro servisiran. Nakon toga su uslijedile još tri eksplozije i on se pobrinuo da progutam svaku kap. Pitao me hoće li me zlatni tuš uzbuditi i rekla sam mu da sam mu dala svoja pravila prije nego što sam došla... Ovdje sam bio u njegovom domu, i zadnjih 30 minuta sam sisao njegov divni kurac. Odjednom me uhvatio za glavu i počeo me jebati u lice jače nego što sam zamišljala.
Larry je jednostavno rekao: "Za prvi put si bio sjajan. Učinila bih sve što bi usmeno tražio od mene, bilo što.
Rekao je da mu zlatni tuš nije učinio mnogo, ali je volio svršati u usta momku. Spavao sam s više od 65 žena i znam kako divno pušenje može biti. Otkako sam ranije u životu bio prisiljen pušiti kurac nasilniku iz susjedstva, bio sam znatiželjan kako bi bilo da pokušam ponovno i uživao bih da mi se točno kaže što da radim.

Pitao me hoću li biti na raspolaganju nekom od njegovih prijatelja, čije žene također više ne obraćaju pažnju na sisanje kurca, a ja sam mu rekao, ako to želi, pružit ću svoje usluge bilo kome od njegovih prijatelja, sve dok bili su čisti i sigurni. Jedne nedjelje, dok sam bio na liniji u sobi i također pretraživao razne porno stranice gledajući slike, odlučio sam se. Za otprilike 15-ak minuta pronašao sam fotografije koje sam tražio, i odjednom se pojavio Larry, na mreži, koji mi šalje poruku. Upoznala sam Larryja na mreži u lokalnoj sobi za muškarce za muškarce. Rekao mi je da se skinem i onda mi je dao da ga skinem... Nikada nisam razmišljala kakav bi okus imala sperma, a sjećam se samo toplog prekrasnog okusa u ustima. Objasnio sam da sam bio jako nervozan i ako bismo se sreli unaprijed, mogao bih se ohladiti i otići prije nego što počnemo, a stvarno sam to želio učiniti. Gledanje fotografija na kojima se žene obrušavaju na muškarce me jako, jako napalilo. U stvari, ti si najbolja pusačica koju sam ikada upoznao."Hvala Larry, vratit ću se kad god mi kažeš da se vratim ne može se pregovarati u spojevima.

Najprije sam mu poljubio glavu, a zatim ga polizao i počeo s guštom sisati, ali pažljivo da se ne poslužim zubima. Objasnila sam da mi je želja sresti tipa u njegovoj kući ili stanu, pasti na koljena i učiniti sve i sve što usmeno traži od mene. I popio bih i/ili progutao bilo što da mi se kaže ili prisiljava. Jednostavno je rekao: "Imam mjesto za sebe za popodne, dođi i upoznaj moj kurac."Sve sam ispustio i odvezao se nekoliko milja do njegovog mjesta, lako ga locirajući prema njegovim uputama.
Ruke su mi bile hladne, bila sam jako nervozna i odlučna... To me dodatno zapalilo i još više sam napala njegov kurac. Živim u južnoj Kaliforniji, igralištu za gay i bi muškarce. Larry se želio naći na kavi, jer je rekao da traži nešto točno kao što ja nudim. Ušla sam, u stražnju spavaću sobu. Htjela sam biti sigurna da u potpunosti uživa, a po njegovim stenjanjima znala sam da jest.