Pravila Spoja Mydramalist

Njezino dvoje djece ima američki naglasak i čudi me da ujak Ron to nije primijetio. Ova knjiga je dobra , večeras ću vam pročitati neke dijelove, možda će vam dati neke ideje."Sjeo sam i napisao neke ideje o zabavi i gdje bismo je mogli imati.

No vrata su se zatvorila i on je otišao do autobusne stanice. Jesi li zeznuo Doris, usput, ona je izgledala pomalo razbarušeno neko vrijeme. Ako usporedite Doris i Majku, postoje sličnosti koje su očite. Nije li tvoja rođendanska zabava bila dovoljno velika za tebe", rekla je. Doris je jedina s umjetničkim talentom u obitelji. Vezao sam joj oči i ostavio je da drhti čvrsto obuzdanu konopcima i lisicama.
Dok sam je brisao jezikom, rekla je: "Marjorie misli da bismo trebali imati zabavu, što misliš?"Rekao sam: "Nedavno je imala rođendansku zabavu i dao sam joj kurac od šesnaest inča za rođendanski poklon. A ti si tako dobar u njihovom organiziranju.

Doris ima klasičnu guzicu poput "er gore", ali njezine su sise veće i trenutno se udobno odmaraju na mojim prsima. Neumorno sam ulazio i izlazio iz nje, visoko i teško, a ona je dolazila iznova i iznova sve dok se nisam ispraznio mudicama u njeno lijepo tijelo. Noge su im duge i oblikovane i savršeno pristaju oko mog struka pravila spoja mydramalist.

Doris, kao i njezina sestra, zna kako se zajebavati. Slijedila me u tuš koji je srećom bio dovoljno velik za dvoje i nekoliko pomicanja kasnije, držala je ruke oslonjene na zid, a ja sam eksperimentirao mogu li ući u nju s leđa. Smiješno je koliko sestre mogu biti slične.
Rekao sam: "Sada ne mogu dohvatiti njezinu dojku, morat ću započeti novi broj na njezinim leđima."Marjorie je povikala: "Hajde dečki, trebat će mi puno više sperme nego što ste mi do sada dali. Pitam se shvaća li da je, dok drži predavanja iz međunarodnog bankarstva u Belgiji, njegova lijepa, seksi supruga vezana za njihov krevet sa sinom svoje sestre oko osam inča u svojoj voljnoj pički i sprema se prvi put svršiti u nju. i nisam iznenađena.
Nije mu smetalo što Marjorie i ja spavamo zajedno, ali mislila sam da bi bilo loše da budemo zajedno u krevetu kad on ide na posao. Oprosti Hteo sam svršiti u nju. Bože, volim golu ženu u štiklama.

Imam osjećaj da večeras više nećeš imati problema.""Nećeš biti draga, Susan će promijeniti krevet, a ja ću te oprati.