Koji Je Joe Iz Preživjelog

Njezini su prsti usporili njihov rad, ali i zakopali dublje i sada još energičnije.
Ispustila je još jedan vrući uzdah i pomaknula ruke preko mog struka i prema dolje, zadirkujući me nježno mi grebajući kožu noktima. Počela se kretati gore-dolje u ritmu, četkajući moj čvrsti penis koji je ležao između njezinih mekih stražnjica. gola, ali... Morala me prvo "ispipati" i pitati znam li što je špricanje i sviđa li mi se. Ali mogao si mi reći i prije."Pomoglo je, opustila se i mirno odgovorila: "Onda ti ne smeta? Uopće? Nije ti neugodno?"Malo sam se nasmiješila "Heh, ne.

To je oblik ženskog ejakulata i ove žene često doživljavaju jači orgazam od većine drugih. Naše su se usne spojile u dugom intenzivnom strastvenom poljupcu. Ipak, u tome nije bilo skrivenog značenja. Kad sam počeo micati rukama i nježno je masirati, otvorila je usta i lijepo uzbuđeno uzdahnula.
Dublje u nju. Napokon je skinula košulju. Kao medicinski stručnjak, mogu vam SA SIGURNOŠĆU reći da neke žene zapravo špricaju (ejakuliraju) kada dožive orgazam. A onda se grčila i počela raditi mnogo brže i divlje nego prije, ispuštajući duge drhtave jauke. NIJE Piss. Počeo sam jako crveniti u trenutku kad sam shvatio o čemu govori.

Oboje. Bila je pomalo uplašena sve dok nije vidjela moje lice kako zasvijetli poput božićnog drvca od uzbuđenja.
Njegova slaba izvedba bila je vrlo nalik ovoj priči. "Uzdahnula je "Što sam mislila? Da ne primijetiš?"Gotovo je krenula u plač. Zatvorila je oči, disala je polako, ali prilično teško.
I bili smo dobri prijatelji, pa mi to nije smetalo. Ležali smo tako oko pola minute prije nego što se okrenula i kleknula iznad mene s rukama uz moja ramena.– A sada je vrijeme za tebe. Njezina je ruka zgrabila moju i izvukla je i njezini vlastiti prsti su ušli u nju. Ovisno o tome koliko špricaju i imaju li višestruki orgazm (unatoč pričama na ovoj stranici, mnoge žene nisu), mogu napraviti popriličan nered. Imaš li još ideja?"I opet je nabacila onaj đavolski osmijeh. Bio je to prilično velik krevet i rekla je da će joj biti neugodno spavati sama u potpuno praznoj kući u kojoj nikad prije nije ni bila. Možda bi zapravo trebao naučiti kako zadovoljiti svoju partnericu i dati joj najbolje što može dobiti. Osjetio sam kako mi ruke klize ispod njezine košulje koji je joe iz preživjelog.