Nove Riječi Slenga Za Upoznavanje

Imala je ruke na vrhu uzglavlja dok je poskakivala gore-dolje u ritmu s pokretima mojih prstiju nove riječi slenga za upoznavanje. Problem mi je bio što još uvijek nisam svršio. Polako se spustila na moje lice sve dok njezine usne nisu bile pritisnute na moje. Javit ću vam što se dogodilo kada sam se pridružio i Mikeu i Julie u spavaćoj sobi nakon što je rođen mali "James" prednosti hodanja s dečkom. Pogledala me na trenutak, nasmiješila se, a zatim se nagnula naprijed i jednim pokretom me uzela u usta. To ju je brzo gurnulo preko ruba, a ona je svoje orgazmične izlučevine izlila po mom licu. Izvukao sam iz njezine šlampave, mokre, mačkice i srušio se pored nje na krevet. Zakačio sam jedan prst u njezinu macu i masirao joj g-točku dok sam joj sisao klitoris. Izbočina na mojim hlačama izrasla je iz šatorskog stupa u jarbol za zastavu. Svaki put kad sam je udario po guzici, malo je zaplakala, ali se okrenula da me pogleda s lukavim izrazom lica.

Dok sam se vraćao u sobu, Julie se mašala i činilo se da joj je neugodno. Kad sam stigla sljedeće večeri, Julie je otvorila vrata i vidio sam da je plakala. Zgrabio sam njezine bokove u svakoj ruci i zabio kurac kući, čuvši šamar moje kože o njeno dupe dok ju je moja zdjelica udarala s leđa. Rekli su mi da se boji ići jer će morati ostaviti ženu kod kuće na nekoliko tjedana. Uhvatio sam je za guzicu i gurnuo kukove prema gore, zabivši duboko u nju s prvim zaronom.

Julie je skinula torbicu sa stolića, izvadila presavijeni komad papira iznutra i pružila mi ga. Otkrio sam da se moram svjesno prisiliti da je pogledam u lice dok je moj pogled nastavio padati na njezina sada masivna grudi. Julie se nagnula naprijed tako da joj se klitoris trljao o moj stidni nasip sa svakim udarcem. Julie je skinula grudnjak i sjedila je na kauču gola od struka naviše.

Pitao sam što se danas dogodilo, a ona je nekako pocrvenjela i pokušala izbjeći pitanje.