U Kojoj Dobi Trebaš Početi Ozbiljno Izlaziti

Jedva je zastala, ali njegovi su pokreti bili glatki i samouvjereni.
Zauzela je stol za kojim je još uvijek mogla vidjeti Hotwife, ali je bila manje usredotočena na nju nego ja. Bio je stariji, možda pedesetak, ali na izrazito seksi južnjački džentlmenski način. Stigao je drugi konobar, onaj čiji kurac Andrea nije tražila da vidi. Ponovno je namjestio stolicu tako da je bio licem u lice s pulsirajućom mesnatom osovinom."Drago mi je da sam te upoznala", rekla je Andrea, "i bez brige za kurac, nisam namjeravala ništa učiniti s njim.

Andrea je zatražila guacamole i sangriju od novog konobara, koji je kimnuo i odmaknuo se u kojoj dobi trebaš početi ozbiljno izlaziti. Ponovo sam postao napet i tjeskoban.
U međuvremenu, konobar s penisom koji je i dalje stršio oprezno je zakoračio oko njezina stola držeći svoje raskopčane kratke hlačice kako ne bi pale. Gotovo je poskakivala gore-dolje od uzbuđenja."I loptice, molim coimbatore dating ženski broj.

Vjerojatno bih i ja smatrao da je atmosfera zabavna, ali jednostavno nije bio u raspoloženje. Umjesto da pomno pazi na jednu osobu, Andrea je pogledala posvuda, uzimajući sve dostupne prilike za seks i stimulaciju.

Andrea je zurila kao hipnotizirana. Oči su mu bile prilično plave.