Jedinstvena Pitanja Za Izlazak

Napisala sam mu e-mail moleći ga da me ne tjera da svima govorim što sam radila, ali mu ga nikad nisam poslala jer znam da pokušaj neposlušnosti uvijek vodi do bolne i ponižavajuće kazne pa evo e-poruka za vas vidjeti. Kako se usuđuješ pokušati četvrti zadatak usred noći kad ne postoji ni najmanji rizik od otkrivanja?Učinite to ponovno i ovaj put popravite. Moja živa, ako ne i grozna mašta dočarala je brutalnog čovjeka koji je u mene pritiskao svoje grube ruke. Ovaj mail se šalje dok sjedim u krevetu u nedjelju ujutro.
Ovo je moj drugi izvještaj iz dubine Julieine obiteljske kuće. Dok budete izvršavali sve ove zadatke, sjetit ćete se da ste potpuno pod mojom kontrolom, da vam nije dopušteno razmatranje, nikakva prava, a svakako ni žalba. Tata u svojoj radnoj sobi ima staru dvosjednu sofu pa sam ja ušao, a da bih zadatku dao dodatni polet, ostavio sam vrata odškrinuta. Zapravo mislim da je stvarnost ispala bolja od plana. Dok pišem, povlačim pokrivače da vidite moju golotinju ispod struka. Kad sam na pola puta pisao ovu poštu, vrata su se otvorila gurnuvši uredsku stolicu s puta i tata je ušao noseći šalicu kave za mene. Guraš mi gornji dio pidžame tako da možeš vidjeti i osjetiti zamah mojih leđa i povlačiš mi kosu gore kako bi prstima mogao prijeći uz moj stražnji dio vrata, a onda obje ruke trče skroz niz moja leđa do moje stražnjice jedinstvena pitanja za izlazak.

Znam da imaš moć osuditi me ili osloboditi.što ćeš reći?Jednu riječ od tebe i ja znam da će te debele kožne trake biti vezane oko mojih ruku i da ću biti ukrcana u stražnji dio tog kombija da me odvezu do mjesta gdje idu loše djevojke. Gemmina je ruka prišla ustima, a moja mama je rekla šokirano "Julie!"Moj tata je šutio, ali nije mogao prikriti osmijeh. U nekom trenutku ćete se ponašati na takav način da natjerate svoju majku da izgovori svoju frazu: "Pokrij se Julie."Dobit ćete par sestrinih gaćica.

Pročitao sam nešto od Priče o O i, naravno, pročitat ću je tijekom praznika. Okrećem usnu prema unutra i osjećam kako driblam. Neko sam vrijeme samo ležao vraćajući dah i ponovno svjestan Mjesečeve sonate koja je ranije nestala iz moje svijesti.

Uz jedan zid je tatin stol s njegovim računalom, a uz drugi zid je kauč koji je pod pravim kutom u odnosu na zid koji ima vrata. To je klasik kontrole i pokoravanja i očekujem da se pobrinete da naučite iz njega. Mislim da je sramota uglavnom proizašla iz toga što su me poslali iz sobe kao nestašnu učenicu. Ako me otkriju, neću imati ogrtač, čak ni ručnik. Glava mi je zarila u jastuk, guza je gurnula pokrivače u neku vrstu šatora i prsti su mi pronašli macu u mraku baš kao 18-godišnja vodička djevojaka u kampu u mračnom šatoru pokušavajući da me djevojke ne čuju kako spavaju oko nje.

Peta će zadaća vjerojatno uključivati ​​trčanje iz moje sobe do toaleta u gaćima i ništa drugo. Naravno da je kuća u ovom trenutku negrijana.
Glava mi se vratila unatrag, a prsti su mi ponovno pritisnuli u prorez koji su bili prilično grubi dok su povlačili meso oko moje vagine. Mislim da sam otkrila blago neodobravanje u majčinom oku, ali ništa nije rečeno. Nisam se do sada udostojio odgovarati na vaše mailove jer je, naravno, moj izbor hoću li vam odgovoriti ili ne. Ton vaših mailova ima vrlo nepoželjnu samozadovoljstvo, što neće učiniti. Znam da imaš lagani osmijeh na licu od spoznaje da s ovim urednim tijelom možeš raditi što god želiš. Večeras sam gola i mislim na tebe. Nakon moje poremećene noći bilo je predvidljivo da jutros neću biti budan i imao sam rok jer je obitelj morala biti spremna za crkvu. Vaš zadatak je samo nalagao da koristim krak sofe, a nije precizirao da navedeni komad namještaja bude onaj u salonu. Dok sam zgrabio svoj ručnik i vratio ga, Gemma je povratila glas."Ne bih se trebao brinuti. Posegnula sam preko stola za marmeladom i ručnik sam odustala od borbe. Naravno, vratio sam se trljanju ruku po lijepom djevojačkom glatkom tijelu nakon što sam se obrijao kod kuće prije nego što sam krenuo. Lijepo sam se istuširala i oprala kosu, a zatim sam vezala veliki bež ručnik za kupanje oko struka i ružičasti ručnik za kupanje tik iznad malih sisa. Postoji još jedan element ovog zadatka koji nisam spomenuo gore jer bi poremetio tijek priče. Da je bio samo sedam minuta ranije.......... Još uvijek pljusak pljušte s tobom koristeći svu svoju snagu.

Moje jadno dno sada je jako bolno i znam da cijelo kućanstvo može čuti zvuk tvojih šamara i moje sve glasnije odgovore.