Smiješna Pitanja Za Postavljanje Tijekom Brzih Spojeva

Nekako nisu uspjeli pronaći moje ime na popisu rezervacija i kada je to konačno riješeno, zabili su nas u kut gdje je bio jedini pogled na kut ulice u centru grada. Otišla sam kući vesela i prva stvar koju sam napravila bila je rezervacija u novom francuskom restoranu koji se nalazi u potkrovlju u centru grada. Uvijek sam uživao u ženama, ali samo zbog seksa i imao sam sreću da nisam morao ulaziti u vezu da bih dobio sav seks koji sam želio.
Mislio sam na to, izgledala je prekrasno, nosila je, kako cure zovu, jednostavnu crnu haljinu. Njezin humor pokazuje se u njezinim blijedoplavim očima za koje vjerujem da bi ih moj učitelj likovne kulture nazvao cerulean.

Njezina plava kosa postaje zlatna dok je sunce obasjava. To mora imati neke veze s njezinim osmijehom jer mislim da bih učinio sve samo da vidim kako mi se smiješi. Nije potrebno puno riječi da se kaže istina i da se pokaže njena stvarnost, ali je potrebno neko iskustvo u životu da bi se to moglo reći tako dobro i u tako malo riječi!Ovo je bilo dobro napisano, ali je krenulo užasno brzo. Mogla je biti dobra priča. Rekla je nešto o sljedećoj nedjelji, ja sam rekao OK, a onda je rekla da je onda spoj. Kad moje kćeri ostare i budu pitale za savjet o dječacima, reći ću im, ako želite otopiti tvrdoću u dječačkom srcu, potrebna je samo dobrota u vašem smiješna pitanja za postavljanje tijekom brzih spojeva. Na njenom licu je slatkoća i iskrenost koja u meni stvara želju da je usrećim. Rekla mi je da izgledam zgodno, a ja sam joj rekao da izgleda prekrasno. Ne znam što je s njom, ali imala me je od prvog puta kad sam s njom razgovarao. Zajedno smo ustali, istuširali smo se, onda sam spremila doručak i jeli smo goli. Pretpostavljam da nikad nisam primijetio što djevojke rade s cvijećem, ali sam gledao Lonnie dok je tražila pravu vazu, a zatim kako ih je slagala kako treba. Nakon što smo jeli, odveo sam je natrag u svoj krevet i ponovno smo vodili ljubav sa svom mojom pažnjom usmjerenom na njezino zadovoljstvo. Poljubili smo se gladno i tada sam znao da je nikad ne želim prestati ljubiti. Zatim sam stao u prodavaonicu pića i kupio bocu vina, vadičep i čaše.
Imali bismo seks nekoliko puta i onda bih je prestao viđati. Ovako sam završio u skloništu za beskućnike koji su dijelili juhu kada sam mogao biti kod kuće i gledati nogomet.Što da kažem, svidjelo mi se, bilo je tako zabavno biti s njom, i svaki put kad sam vidio taj osmijeh dok je nekom klošaru davala juhu, kunem se da je nahranio moju dušu više nego ona klošare. Vjenčali smo se godinu dana i od tada smo zajedno.
Je li ga netko spalio?Stalno odbijao kad je bio mlađi?Gledao kako njegov otac prolazi kroz žene i činio isto?Mislim da je bez znanja malo teško suosjećati s našim pripovjedačem. Držao sam je u naručju dok smo pili vino, oduševio sam se mirisom njenog šampona. Ne znamo ni zašto je privukao djevojku. Promucao sam neku hromu liniju kao;Pokušao bih sve da mogu s njom. Zaista želim voditi ljubav s tobom upravo sada, ali više od toga želim tvoje povjerenje i poštovanje."Poljubio sam je ponovo i kada smo prekinuli poljubac, imala je suze u očima. Upoznao sam je kad se dobrovoljno javila da mi pomogne u vađenju krvi na mom poslu. Tada sam upoznala Lonnieja i cijeli mi se život promijenio.
Rekla mi je da se osjeća dobro iznutra da pomaže ljudima i da bih to trebao probati. Znao sam da će me to koštati svežanj, ali vrijedilo je i želio sam je impresionirati. Kunem se da je pjevušila dok je radila.

Previše kratak. Kako je noć postala hladnija, dao sam joj kaput i nakon našeg piknika naslonio sam se na hrast. Počela je teže disati, a zatim se okrenula kako bi se susrela s mojim usnama. Kada tako djelujete, izbjegavate sve zaplete i to vas drži slobodnim.
Ne znamo ni zašto je naš pripovjedač imao tako umoran pogled na romansu ili ljubav. Osjećala sam se kao da činim dobro djelo jer sam darovala krv za kolegicu koja je imala tešku operaciju i ovdje je davala svoje vrijeme da pomogne nekome koga nije poznavala.
Lijepa je, ali nikako je ne možete nazvati lijepom. Primijetio sam dašak crvene na njezinim obrazima i crvenim usnama koje su izgledale tako pogodne za ljubljenje.