Blair Aplikacija Za Upoznavanje

Sudeći po stanju, redovito je održavan. Zajebao si me, a sad nosiš moju bebu.
Kad ga je konačno ponovno pustila, pogledala ga je u oči."Znači, ti si sa mnom", upitala je, "što će se dogoditi?"“Pokaži mi”, šapnula je Tanya, a zatim ga povukla prema sebi na još jedan poljubac, još senzualniji od prethodnog. Tanya je pustila Marka da uđe, a zatim zatvorila vrata za sobom i okrenula ključ u bravi."Sjednite", rekla je i pokazala prema skupini fotelja koji su stajali oko malog stola."Hvala."Mark je krenuo prema jednoj od fotelja i sjeo. Noći su bile još gore od toga.
Nikada mi nisi namjeravao reći, ali i dalje me nije briga. Bio je to nekakav veliki salon, koji je pristajao vili te veličine, iako je većina namještaja u njemu bila moderna i izgledala je pomalo poput dizajnerskih komada. “ Pokazala je prema drugim vratima.– Kupaonica je odmah tamo."Ali..." Mark je pokušavao shvatiti što je ovdje vidio."Zašto mi ovo pokazuješ?"“Zato što je to odgovor na tvoje pitanje”, odgovorila je Tanya, a sada joj se glas vratio na prijašnji, meki, pomalo vragolasti ton."Odakle dolazi sva energija koja mi je potrebna da tako brzo rastem bebe? Dolazi iz ovih hladnjaka."Nasmiješila se, a Mark je konačno počeo shvaćati."Ali to mora značiti da tvoje tijelo... Još bolje, kad bi sada krenuo tim putem do kraja i otkrio da, doista, vile nema, konačno bi znao da su sve te čudne slike u njegovoj glavi zapravo ništa drugo nego besmislene fatamorgane, a to bi definitivno pomozi mu da ih se riješi. Slegnuvši ramenima, nastavio je šljunčanom stazom koja je vodila prema vili. Djevojka sigurno ne bi sama živjela u toj vili. I to je učinio. A onda, baš kad je Mark stajao na dnu stepenica koje su vodile do vrata, otvorila su se i iz njih je izašla Tanya, odjevena u ružičasto-bijelu trenirku."Vas?"upitala je s apsolutnom nevjericom u glasu. Ali ovo?Kako je došao treći vikend otkako ga je poševila, Mark više nije mogao izdržati i odlučio je da sve te gluposti mora izbaciti iz glave.

Prošla su tri tjedna otkako ga je Tanya jahala, ali Mark je još uvijek nije mogao izbaciti iz glave. Sve što mi sada treba je lijep mali hotel ili motel negdje u blizini, mjesto za odsjesti, a onda ću izaći iz auta i otići u planinarenje, a onda će sve ove čudnosti prestati.'Uz svu volju koja mu je ostala, Mark je ponovno upalio auto i nastavio vožnju. Mark više nije bio neki tinejdžer Blair aplikacija za upoznavanje. bio si..." "Tako je."Tanya se nastavila smješkati, iako sada pomalo vragolasto. Možda je na kraju bilo neko malo selo?Kad bi Mark tu našao hotel, onda bi šuma bila savršena za planinarenje... Minutu kasnije išao je prema vili. U svom telefonu je imao brojeve devet različitih djevojaka s kojima se mogao družiti kad god je htio, a nijedna se nije protivila zajedničkom završetku večeri pod plahtama. Mora da je i Tanya osjetila napetost.“Žao mi je”, rekla je."Simone nije navikla na strance.
Djevojka ga je ugledala i ukočila se.