Stranica Za Upoznavanje Ministra

Ianove ruke posegnule su za mojim sisama, nježno ih počevši mijesiti, osjetila sam kako se pomiče, a onda mu je jezik bio u mom dekolteu, a on je nestrpljivo lizao, gurajući moje sise oko lica. Hm, kako da počnemo?"upitala sam, tiho. Tada sam ga osjetila među svojim nogama, malo sam dahnula dok sam nastavila ljubiti svog muža i osjećati kako jezik našeg mladog prijatelja počinje nježno lizati između mojih usana mačkice, uvlačeći njegov jezik u moju macu i nježno pokušavajući zadirkivati ​​moj klitoris.

Utihnuo je na nekoliko sekundi i mislila sam da je to kraj. Uskoro je uzimala penis na svakom kraju, soba je utihnula i osjetila sam napetost u zraku dok sam sjedila između svog muža i naše prijateljice i gledala kako uživa s dva kuraca. Onda sam ga čuo kako pita: "Želiš li Ianov veliki mladi kurac sada u svojoj mački?""Da da!"Dahtala sam i željno klečala dok su brzo mijenjali mjesta.
Odlučila sam večeras ostati bez grudnjaka, pa je to bilo ravno uz pripijenu bijelu svilenu bluzu. Kad sam se vratila unutra, na brzinu sam se istuširala da se osvježim, a onda sam sjela da se našminkam.

Za početak moram reći da nikada u svojim najluđim snovima nisam razmišljala o tome da spavam (ili ostati budan čak) s dva muškarca u isto vrijeme!Maštala sam, naravno, kao i svaka druga žena, ali u mom slučaju, one su bile više poput zadirkivanja starijih muškaraca onim što nisu mogli imati stranica za upoznavanje ministra. Došlo je do pomaka na Ianovoj strani dok se udaljavao. Konačno sam priznao da ideja kao fantazija jest, iako zapravo nikada ne bih imao hrabrosti to učiniti stvarno. Nisam više mogao čekati i rekao sam im da se skinu ds3 postavka povezivanja. Znao sam što želim sljedeće, pa sam skliznuo s sofe i rekao Ianu da sjedne pored Jima, a zatim kleknuvši ispred njih, uzeo sam kurac u svaku ruku i počeo ih lizati i ljubiti, svjesni da ih oboje gledaju ja u fascinaciji.