Meme Kad Tvoj Najbolji Prijatelj Počne Izlaziti

Lica recepcionara lagano se stvrdnula, očito uvrijeđena Sharoninom tonom."O, ne, još ima vremena", rekla je ugodno, "samo da je gospođa koja je bila rezervirana nakon što ste stigli na vrijeme i kada smo mislili da nećete uspjeti, pustili smo je malo ranije.
Naš seksualni život je bio fantastičan i otkad smo počeli živjeti zajedno mislim da nismo prošli 2 dana bez vođenja ljubavi!Čuo sam njezin auto u prilazu i minutu kasnije vrata su se otvorila i ona je ušla. Ubrzo smo bili u dugom redu prometa koji je polako puzao prema našem odredištu. Uživao sam je gledati kako se mijenja. Brineta je bila očito uzbuđena i nastavila se ceriti i pokazivati ​​sliku ultrazvučnom tehničaru. To joj je dalo pomalo neobičan hod koji je zapravo uzrokovao da joj se guzica divno trese u tim tako uskim hlačama i povećao moj osjećaj požude!To je također utjecalo na to da nas je još više usporilo i bilo je 20 poslije 4 kada smo stigli do ulaza u bolnicu. Njezino je disanje bilo ubrzanije i očito se pregrijavala. Isprva su bile samo male stvari poput povećanja brzine AC-a da se ohladi (do sada je izgledala prilično zacrvenjela i bio sam siguran da mogu otkriti nekoliko zrna znoja na njezinim sljepoočnicama), ali ubrzo je postala vidljivo uznemirena. A sada je sve gotovo za tebe i uspjela si isprazniti svoj mjehur, a ti stojiš tamo i čavrljaš tjerajući me da čekam još duže dok stojim ovdje i gotovo pišam u gaćice!". Držeći tijelo što je moguće ravnijim, okrenula se, držeći noge čvrsto spojene. Uskoro ću puknuti u toalet!"Ovo je bio prvi put da je Sharon priznala bilo kakav stupanj nelagode zbog svoje situacije i, budući da je bila jaka, samouvjerena osoba, mogao sam reći da joj je to bilo više nego malo neugodno!Sa moje strane, međutim, počeo sam smatrati da se cijela stvar stvarno uzbuđuje.
Kada ćete dobiti drugu priliku?"To je bila istina i Sharon je to znala - otkazala je ovaj termin 3 puta zbog pritiska na poslu, a sada je bila partner i neće uskoro opet dobiti slobodno meme kad tvoj najbolji prijatelj počne izlaziti. Tamo je stajala stisnutih ruku, vrpoljeći se čvrsto spojenih nogu i jedno koljeno okrenuto - ona je bila sama slika ženskog očaja i divno, ohola mala gospođa nije mogla ništa učiniti u vezi s tim!"Fino!"odjurila je prije nego što se okrenula i krenula, ukočenih nogu, do jedne od stolica uza zid, a ja sam je slijedio.
Oprezno je sjela, očito se boreći zadržati kontrolu nad sobom, ali i jednako odlučna da ovoj nevažnoj ženi ne pokaže da očajnički želi zahod razvedena indijska upoznavanje uk. Na dan termina za ultrazvuk moje djevojke stigao sam kući rano u 3 poslijepodne kako je dogovoreno, ali od Sharon nije bilo ni traga. U školi me nisu zanimali dečki i u roku od godinu dana nakon što sam napustila školu "izlazila bih" i počela otvoreno izlaziti s drugim ženama. Kao i kod mojih prethodnih nastojanja, priča ima temu lezbijskog seksa, ali ovaj put sam mislio da ću promijeniti stvari uvodeći temu ženskog mokraćnog očaja što je još jedan moj interes. Nismo se cjenkali oko radova na cesti koji su se odvijali na prilazu bolnici - kopali su kanalizaciju ili tako nešto, ali što god da je bilo, postavili su privremene semafore i stvarao je kaos.
Na licu joj je bio izraz, pola nade, pola očaja i mogao sam točno reći što misli: "To mora biti drugi pacijent koji koristi zahod."mislila je "Njen sastanak mora biti gotov - hvala Bogu na tome, sada možda mogu završiti s ovim i mogu se malo olakšati od ovog mučenja."Činilo se da su Sharonine molitve bile uslišane jer su se oko 30 sekundi kasnije vrata otvorila i dvije žene, obje prilično mlade, pojavile su se na vratima. Na moje zadovoljstvo, znakovi nisu dugo čekali. Dok sam se vozio, ona je više puta pila gutljaje vode sve dok za samo nekoliko milja do kraja boca nije bila prazna. Više je puta zastala i jednom prilikom tiho zastenjala od tjeskobe - ali na kraju smo stigli do ulaza u bolnicu. Na recepciji su nas uputili na odgovarajući odjel i krenuli smo dugim hodnikom (više muke za jadnu Sharon) i konačno, u 25 i 4, stigli smo do desnog odjela i druge recepcije. Sharon i ja uživale smo u predivno avanturističkom seksualnom životu - oboje smo bili u ropstvu i naše vođenje ljubavi često je uključivalo jedno od nas (obično mene) sputavanje lisicama i užetom. Posegnuvši ispod svog sjedala, povukla je ručicu i gurnula sjedalo dalje kako bi mogla ispraviti noge. Oni vole da imate pun mjehur kada rade skeniranje.""Ne brini", odgovorila je, "Popila sam punu litarsku bocu vode dok sam se vozila kući i imam još jednu bocu od litre upravo ovdje za put."rekla je držeći punu bocu mineralne vode."Dobro za tebe."rekao sam i krenuli smo do mog auta. Pristao sam ići s njom na sastanak kako bih joj pružio malu moralnu podršku tijekom cijelog postupka - oduzimanje nekoliko sati od posla za mene nije bila velika stvar, ali za Sharon, koja je tek unaprijeđena u partnera u odvjetničkoj tvrtki u kojoj je radila, ovo je bilo praktički nečuveno.