Emisija Za Upoznavanje Kraljevstva Majmuna

Snažno sam se trgnuo na dužini, ruka mi je snažno pumpala duž moje osovine dok sam gubila samokontrolu zbog zvukova koje je ispuštala njezino uzbuđenje. Ruka joj je nježno pratila duljinu proreza kroz materijal njezinih tajica. Rachaelini prsti skliznuli su unutar njezinih gaćica i počeli kružiti oko klitorisa.
Moj kurac je sada bio tvrđi nego što je ikad bio, bio sam uzbuđeniji nego ikad, ova žena je bila prelijepa i njezin ju je orgazam sada podigao na novu razinu. Uvukla je dva prsta sada u svoju rupu i drugom rukom me pozvala prema sebi emisija za upoznavanje kraljevstva majmuna. Jednom sam rukom držao svoju napunjenu vreću i samo nježno trljajući svoju tvrdoću s drugim. Tiho sam krenuo prema prednjoj sobi i provirio kroz otvorena vrata. Pogled na njih učinio je da mi se pokret u ruci malo ubrza. Već sam osjetila kako mi predsperma curi iz vrha i namazala sam je po glavi svog penisa koji je pulsirao, prestao sam masturbirati dok sam to činio, pomažući mi da se smirim. pa samo sam razmišljala naglas, nadam se da te nisam uvrijedila."Kad bi barem znala."Nipošto", odgovorio sam, "priznajem da sam se malo povukao kada si rekao da si napaljen, ali to definitivno nije izazvalo uvredu", "Mogu vidjeti zašto se zbog ovog filma osjećaš potrebito."Scena na ekranu, iako ne hardcore, definitivno je bila pornografska. Eto kako je večeras sjedila na mojoj klupi. Večeras i još mnogo noći spavala bi u mom krevetu. Povremeno je stala kako bi izvršila pritisak na svoju macu. Kretao sam se dok nisam bio na koljenima i između nogu.

Gledao sam je dok je pregledavala svaku sobu, činilo se da je osvijetlila svaki dio mog doma i molila sam se da to uskoro učini svojim domom." Želite li kavu"?Pitao sam, kad smo se vratili u kuhinju, ona je prihvatila i ubrzo smo razgovarali o našim interesima, zatim o našoj novijoj povijesti. Ovo je bila ljubav, bez sumnje u mojim mislima, bio sam oduševljen. Noge su joj bile podignute i blago razdvojene. To je uzbudilo Rachael i neko je vrijeme bjesomučno prstala po sebi. Rachael se nasmiješila, svojim uobičajenim blistavim osmijehom. Ekran je otkrio dvoje ljubavnika koji se grle, vode ljubav, kako sam poželio da mogu zadovoljiti Rachael na način na koji je žena na TV-u bila zadovoljna.
Maknula je prste sa svoje mace i omotala ih ravno oko moje osovine. Rachael je ležala prelijepo, bila je ispružena na sjedećoj garnituri koja je ležala na leđima. Njezini su prsti nježno otvorili njezinu macu dok je skidala gaćice na pod Uronila je prst u svoju natopljenu rupu, izvukla ga i pokrila svoj potpuno uspravan klitoris sa svojom djevojkom.