Citati I Izreke Za Upoznavanje

Klizim rukom prema dolje gdje tvoj tvrdi penis polako ulazi i izlazi iz moje mace. Moraš moći osjetiti moje oči, taman kad te počnem promatrati, ti ideš sve jače i brže u moju rupu.

Zajedno se valjamo po krevetu, a ti me gurneš svom snagom. Tvoje lice dolazi do moga i ljubiš me duboko dopuštajući mi da i dalje kušam svoje sokove iz tvog jezika. Stenjajući kako te želim u sebi, okrećeš me i legneš na zemlju čineći posljednje lizanje od moje mace do mojih usta., nadopunjujući me tako dugim poljupcem kao da si promašio moja usta u kratkom vremenu usta su kušala moje slatke sokove. Raširivši mi noge počinješ me jesti s leđa;Izvijam se da pobjegnem od tebe, ali tvoj me stisak drži. Jedva sam došla do daha od prvog orgazma i evo tvoj jezik je duboko u mojoj mački i šalje me na sljedeći. Moji prsti padaju s tvog kuraca na klitoris i ja kružim;osjećajući se kako sam gotovo vrhunac. Još nisam otvorila oči, dok si mi još privezan uz grudi. I mazim ga unutra i iz sebe, svojom vlagom po prstima vršim pritisak na tebe.Čini se da vas ovo stimulira na jače i brže guranje i povlačenje od mene.

Vaš pulsirajući penis sada se ponovno susreće s mojom macom dok se kotrljamo na boku s upletenim nogama, a bokovi se pomiču kao jedan. Osjetio sam tvoju vruću spermu duboko u sebi citati i izreke za upoznavanje. Teško me uhvati i svrši svaki put kad je pročitam.
Napokon osjećam da se počinješ malo napeti, ne znam kako si uspio izdržati uopće ovoliko. Srušiš se na mene ne dopuštajući da ti kurac ispadne. Kosa mi se posvuda lijepi za znoj sa strane lica i tijela, osjećam kako naša tijela gube kontrolu od znoja koji smo stvorili.

Osjećam kako ti ruka sada klizi ispod gornjeg dijela mojih gaćica te se pomičeš dalje na krevet zatvarajući prazninu. Sve što sam mogao učiniti bilo je nasmiješiti se, znajući da me pokušavaš ne probuditi, ali bio sam budan već sat vremena i čekao te može li radiometrijsko datiranje biti pogrešno. Skidao bih odjeću sa sebe na putu do spavaće sobe i nadala se u krevetu nakon duge radne noći.Činilo se da oduzimaš vrijeme, ali osjećala sam da me promatraš. Vrlo senzualna priča. Na trenutak ste prestali miješati stvari.