Aplikacija Za Upoznavanje Tajland

Saznali smo da su bili tamo na konferenciji i da su bili prilično visoki menadžment za maloprodajnog distributera. Podigao sam lijevu ruku da to popravim, ali on me uhvatio za ruku govoreći mi da nastavim hodati kao da ništa nije u redu. Zatim je skliznuo iz moje mace i pogledao mi lice dok je gurnuo vrh svog kuraca o moj anus. Jedina razlika bila je u tome što sam sada mogla osjetiti kako mi je haljina skupljena njegovim rukama, što je značilo da će moje dupe vjerojatno biti na izložbi kada se okrenem leđima prema ostatku sobe. Eric zna za većinu mojih fantazija o pokazivanju i ponižavanju. Učinila sam kako je rekao s iznimkom da imam crveno lice. Uostalom, kad se napalim na poslu, njega bljesnem i zadirkujem. Napokon sam čvrsto omotala noge oko njegove glave i zastenjala da me natjera da svršim dok mi se tijelo grčilo od zadovoljstva.
Bilo je dobro jer sam stajala u baru s ljudima okolo, ali sam također stvarno trebala svršiti. Dok smo hodali, stavio me je rukom oko mene s rukom na mom desnom ramenu. Osim toga, nisam mu htio dati pogrešnu ideju. Nismo imali vremena za seks pa sam sjela na wc i počela ga milovati po kurac dok sam se naginjala i ljubila vrh. Izvukao mi je stolicu dok sam sjela, a zatim sjeo na njegovo mjesto aplikacija za upoznavanje Tajland.
Zatim mi je rekao da ih držim objema rukama. Opet sam se osjećala kao da svi gledaju dok sam pokazivala svoje tange iznad stola.
Bio sam potpuno zadovoljan, ali opet sam se palio na ono što je upravo učinio. Moj dečko i ja oduvijek smo imali otvorenu vezu i uvijek mi je govorio koliko ga je palilo kad je čuo o mojim podvizima i susretima s drugim muškarcima i ženama. Pogledala sam po sobi u panici i oba stola ljudi svi su zurila u mene sa požudom u očima.

Rekao je da ga je prošle godine Eric odveo u otmjeni restoran, a zatim u novi, nadolazeći bar kako bi mu se dobro proveo i da bih možda mogao isplanirati nešto slično. Ustala sam i otišla s njim do plesnog podija gdje me privukao k sebi i naslonio mi ruke na donji dio leđa.