Tinder Dating Opasnosti

O moj Bože.
Nasmiješila mi se, a zatim skinula odjeću. Njene stidne dlake su kratke i jarkocrvene poput njene kose. Kimnuo sam, kako bih se probudio da joj smislim odgovor.
Al je odmah izašao iz limuzine i otvorio nam vrata.'Izađi van Julie i obuci ovo.'Nudio mi je najviše štikle koje sam ikad vidio.'I zapamti, ostatak noći ti je ime Slave.'Boreći se da povratim ravnotežu dok sam i dalje pokušavala zagladiti svoju haljinu i zadržati malo skromnosti, pokorno sam kimnula tinder dating opasnosti. Netko mi je prolio malo ulja za masažu po ramenima koje je teklo niz moje grudi, bokove i noge. Osjećao sam naklonost prema njoj i nisam mislio da će me uvući u nešto što bi bilo stvarno grozno. Sretan, dakle, dok sve ovo nije počelo. Pomilovala je moje strane i unutar bedrima, a zatim se poigrala mojim bradavicama. Drugi poput nje nose je kao znak ponosa i posjeda!Ozbiljno, barem pokušajte to učiniti dosljednim.još jedna nepismena KURVA koja objavljuje DUMB cuck SHIT.. U limuzini Al mi je dao kutiju za koju je rekao da je moj 'kostim'.

Mnogi od njih su mi učinili neke prilično gadne stvari. Nakon što je prošao, Sarah je legla pored mene i skinula lisice.

Nekakva narukvica bila mi je pričvršćena na oba gležnja. Ovaj događaj će se bez sumnje vratiti da me proganja. Imam problema s tim.

Stvarno, reci mi što da radim?Al me mora pustiti, OK, razumiješ?Zovem ga da ovo prestane!'»Julie, molim te, dođi kod mene. 'Julie, vjeruješ li mi?'Sarah je klečala između mojih nogu, a ja sam je milovao po kosi. Vrat mi je bio povučen unatrag uz neku tvrdu ravnu podlogu tako da se bilo teško pomicati spoj lava i vodenjaka. Vozač limuzine zurio je u mene u svom zrcalu dok sam bila gola. Rekao mi je da se smjesta presvučem, tamo u autu.'Bez donjeg rublja', rekao je, 'i to mislim'. Moj suprug Steve nikada nije saznao za ovo, ali nisam baš sigurna gdje sam bila niti što se dogodilo sa snimkama koje su napravili te večeri. Haljina je bila šišana bez leđa, nije mnogo materijala, ali očito skupa.