Netflix Originalni Reality Showovi Dating

Naše cipele stoje na hrpi pored velike kade, osim jedne moje sestre koja je protjerana ispred vrata kupaonice. Viđa li se s nekim?""Mogli bismo joj poslati poruku. Ona pere kosu ručnikom.– To sam ti donio.

Zaključavam kuhinjska vrata i gasim sva svjetla koja sam upravo upalila. Pustio sam Jessicu s druge strane mosta i vratili smo se niz uličicu iza dućana netflix originalni reality showovi dating. Smjestim se za stol čekajući da se kava skuha i prelistavam poruke na telefonu. Ona sjedne i nasloni se na uzglavlje."Ima li tata moje fotografije u svom uredu? Ili na svom telefonu? Pokazuje li ikad obitelj?"– Ne, znaš tatu. Aroma naranče me nadvladava, a mojoj kavi daje drugačiji okus.

Na stolu, boca je skoro nestala.– Koliko si vina donio?Pitam.– Dosta. Trebao bih dobiti Oscara za tu ulogu.""Nisam gotova. Tamni tepih pod mojim nogama sve više gnječi, a ja zakoračim na bočnu stranu cipele, ali uspijevam suzdržati da ne iskrivim gležanj. Odlijepim dlan od njezina lica i omotam prstima oko njezine kose, povlačeći joj vrat unatrag. Dobio sam ga nakon..." Njezina kosa mi se smrzava u prsima kad se nagne da me poljubi."Obožavam kad svršiš u mene."Onda ležimo u mom krevetu, mokri od tuša i svega ostalog. Ove stvari."Ona maše rukom između nas u zraku, pokazujući na nas kako ležimo na njezinu krevetu.– Ispustio bi me, samo tako?Zvuči povrijeđeno."Oprosti."Moja sestra uzdahne."Sve je zbunjujuće. Ne moraš to raditi. Sprema telefon u džep ogrtača i ispruži ruku, dlanom prema gore, kao da želi da joj nešto dam. Bilo je to više kao posao koralji za datiranje ugljikom.
Pušta me, ali ja je još uvijek držim za struk. Onda bijesno gledamo u restoran jedan pored drugog, ali ona je i dalje viša od mene. Otvara oči i skuplja obrve, kao da ne razumije svoje riječi."Oh. Zuri u mene preko ruba, a osmijeh joj se provlači na usnama.– Trebam tvoju pomoć oko nečega.

Držim je za bokove dok ona radi sprijeda na leđa na meni. Gledam u zelenilo. Ne mogu reći osjeća li se drugačije s bojom u sebi. Što bi nam tata učinio? Koliko bi bio drastičan?""Ovisi. Njezin ogrtač nestane ponekad tijekom mog leta unatrag, a ona brzo otkopča moj. Skriveni izvor svjetlosti pod vodom daje vodi koja klija grimizni sjaj, čineći je poput vodene ruže.Čovjek s crnim odijelom i crvenom kravatom nas obavještava da naša družina sjedi za šankom, a mi im se možemo pridružiti ili krenuti do našeg stola.
Onda učini nešto drastično. Prolazimo kroz matirana staklena dvokrilna vrata restorana, preko debelog tamnog tepiha i prolazimo između dva rezervoara s vodom do stropa ispunjenih jarkim prugastim ribama svih boja koje možete zamisliti. Kako je zvučalo, tata nas želi vidjeti u nekom sjebanom normalnom kapacitetu, a ona je označiti kao njegov poslovni partner... Moja sestra iskapi čašu i penje se na mene."Večeras ćemo ovo raditi još deset puta."Prestajemo trčati kad stignemo do šljunka. Jessicin glas curi od podsmijeha.– Kad bi stavio fotografiju, bila bi to njega samog.– Dakle, nema šanse da Kirsten zna kako izgledam."Mislim da ne, ali ona me poznaje.

Teturam natrag s vrata, u ogledalo u hodniku, jedva se zadržavajući na nogama. Moja sestra se steže oko mene i cvili.