Lucy Kellaway O Online Datingu

Prevrnuo je Jennu na sve četiri. Kad su se ukrcali na brod, pospremili su svoje stvari i krenuli na sastanak i pozdrav o kojem su čitali na internetu prije krstarenja. Upravo je tada osjetila kako Alexova ruka klizi ispod njezine haljine dok je Jenna gledala u more. Planirala je ponijeti svoj BOB na put, ali se brinula zbog neugode s kojom bi se mogla suočiti kada njezina prtljaga prođe rendgenski snimak u zračnoj luci. Nastavio je s tim, a ona je još dvaput šiknula dok se Bree igrala sama sa sobom, začuđeno gledajući. Nakon minute, Bree je izašla iz zahoda i djelovala iznenađeno kad je vidjela Alexa i Jennu kako se ljube i miluju.
Bree je bila žena plave kose, plavih očiju u ranim 30-ima koja je bila vjerna grešci. Bree je rekla Alexu da trlja svoj kurac o Jenninu rupu dok joj trlja klitoris. Jedva je mogla podnijeti njegovu veličinu, ali željela je osjetiti kako svršava. Haljina joj je bila podignuta oko struka ostavljajući je ranjivom na njega i njegove ruke. Trljao se i klizio o Jennu sve dok nije ispustila tri mlaznice tekućine po njemu i na svom krevetu.

Bree je priznala tu činjenicu i rekla da će to biti samo nekoliko hitaca, bez štete. Nakon nekoliko koktela plesala je bez brige. Alex nije otišao unutrao noći očekujući bilo što, a kamoli dvije žene koje sisaju i igraju se s njim. Upravo tada, Jenna je donijela sjajnu ideju da odu pucati u njihovu kabinu. Krenuo je polako, milujući i zabadajući dok je Bree trljala svoj natečeni klitoris. Bree je muzla svoj orgazam što je duže mogla, a zatim je prišla Alexu, polako ga ljubeći i ližući usne i bradavice dok ga je Jenna jahala lucy kellaway o online datingu. U skupini je bilo nekoliko bračnih parova, nekoliko samaca i uglavnom ljudi u 50-im godinama.
Molimo nastavite pisati. Alex je ostao unutar Bree i usporio svoje potiske dok je prstom zahvaćao njezin klitoris.
Jenna je poskakivala gore-dolje na Alexov kurac dok je on zabacio glavu unatrag i oči su mu se zakotrljale u glavi. Osvanula ga je na kauč i trljala se o njega. Nikad prije to nije razmišljala, ali nije bila baš trijezna i znala je da želi i treba osjećati Alexa.

Nježno je grizao i lizao sve dok Bree više nije mogla izdržati. Nakon zabavne noći bili su spremni za kasnovečernji zalogaj i onda spavanje. Oni mogu ponuditi dobar savjet. Bree i Jenna bile su prijateljice gotovo deset godina. Alex se srušio na nju dok ga je svladao vrhunac. Znala je da će morati uključiti Jennu ako će stvari ići dalje.
Sva trojica ležala su u ležaljkama na toplom morskom zraku i gledala u zvijezde. Znala je da Jenna to nikada neće reći, ali je također znala da je Jenni potreban seks jednako kao i njoj. Osjetila je kako se senzacija gradi i gradi dok se igrao s obje rupe i ubrzo joj se maca počela grčiti na njegovom kurac.
Bree je kleknula i uzela Alexa u usta dok se Alex igrao Jenninim grudima. Bio je pomalo osamljen i jedno od mjesta na brodu bez ikakvih kamera.