Ljestvica Za Upoznavanje Lude žene

Malo je zastenjala dok je on pričvršćivao drugi klin i nijemo odmahnula glavom."Tako ti je dobro, dušo. Njezina je maca obrijana i pripremljena prema uputama, natopljena samo malom količinom parfema. Nije da mu nije vjerovala, više da je oduvijek bila u poznatom okruženju i to joj je nekako olakšalo. Sami je pogledao po prostoriji i primijetio da je na stolu za blagovanje položeno nešto hrane.
Dok joj je Gospodar skinuo povez s očiju, rekao je: "Zar nisi uživala u tom Samiju? Zar ti se nije svidjelo da te se hrane?"“O, nisam siguran da je to istina”, rekao je i pružio joj ruku između nogu. Opustila se kad je shvatila da se radi o komadu piletine, a zatim se ponovno ukočila pri pomisli da će je hraniti ručno. Pogledala je oko sebe ljude u vlaku i pitala se što bi pomislili da znaju što se događa u njezinoj glavi.

Ti si moj Sami, a ja ću s tobom raditi što želim ljestvica za upoznavanje lude žene. Gurnuo ju je na koljena, a ona ga je nestrpljivo uzela u usta.

Zatim je uzeo jedan od svojih drvenih klinova i pričvrstio ga na njezinu bradavicu. Stisnuo ju je uz sebe i pustio se u nju.. Držao ju je nekoliko minuta, milujući je i ljubeći kosu s nježnom ljubavlju.
Sigurno je bilo nemoguće zaljubiti se u nekoga tako brzo?Taksi se konačno zaustavio ispred jedne dvojne kuće s malim, ali vrlo urednim travnjakom ispred. Pritisnuo je malo više i ubrzo su pocrvenjeli, a ona ga je molila da prestane. Neki od putnika oko nje imali su hranu iz vagona sa švedskim stolom, a iako Sami nije doručkovala, bila je previše nervozna da bi jela. Uzeo je srednji klin na svakoj od njezinih usana i razdvojio ih, otvarajući je.

Povukla je svoje spone, ali traka je bila jača nego što je predvidjela i čvrsto ju je držala na mjestu. Sami je sjedio u vlaku i gledao kroz prozor.