Ja I Moj Najbolji Prijatelj Smo Počeli Izlaziti

S velikim je uživanjem opisivao njezino tijelo, guzicu, sise, i maca za nas. Prvo joj trljajući oči, protezajući se i zijevajući i udarajući ostatak plahte koja joj pokriva macu, polako bi posegnula za plahtom da pokrije svoju golotinju, ali ponekad, još uvijek poluspavana i/ili napola pijana, nije se ni trudila sakriti svoju golotinju od mene."Iako mu nismo vjerovali da mu je majka spavala gola, iako mu nismo vjerovali da je vidio svoju majku golu, kada nikada nismo vidjeli svoje majke gole, svi smo uzeli viziju njegove majke kako leži gola. S rukama oko penisa kasnije te večeri, svi smo zamišljali sebe kao Joeyja kako ulazi u majčinu sobu i vidi je golu ili kako hoda u majčinoj sobi i vidimo našu majku golu. "Ipak, čim je dotaknula moj kurac, čim ga je držala u ruci, nikad ga nije pustila." Rekao je da nije mogao vjerovati, kada ga je podigla vršcima prstiju i držala u ruci. Volio bih je poševiti ja i moj najbolji prijatelj smo počeli izlaziti.
Bila je vruća."Jesi li ti ikada bljeskala mama svojim kurac?"Ralph je gledao Joeyja s toliko gađenja koliko i sa seksualnim uzbuđenjem."Pokušao sam joj dati predstavu nekoliko puta, ali uvijek sam bio budan prije nje. Iako mu nismo vjerovali, svi smo mu htjeli vjerovati.
Neki nagađaju da je Joeyeva mama imala Joeyja izvan braka i da nikada nije bila udana. Sami u našim sobama te večeri, mogli smo samo zamisliti njegovu mamu kako trlja kremu za ruke po dužini njegovog penisa i po njegovim jajima, dok mu daje ruku. Ni u to nismo vjerovali, ali sada, odjednom, vjerujem.

Svi smo poželjeli da imamo majke poput Joeyeve mame. Bio je toliko uvjerljiv da je bilo teško ne povjerovati u njegove priče. Nakon što mu je mama provjerila kurac i jaja i nije našla tragove rakova, on je rekao joj je da ga stvarno još uvijek svrbi.
Lažeš. Ipak, kada smo razmišljali o scenariju u kojem Joey vidi svoju majku golu, sve je imalo smisla što je Joey rekao o njegovoj majci koja spava gola jer tada nitko nije imao klimu, samo bogataši aplikacija za upoznavanje s crvenim srcem. Brzo bi bacila plahtu preko sebe, a ja sam joj donio kavu i tost i sjeo na krevet da razgovaramo. Bio je tako mali perverznjak.

Odmah je postao tako tvrd , dok je držala njegov kurac u ruci. Nisam znao što da vjerujem. Tada smo svi bili tako napaljeni.Čak sam ga zamolio da je fotografira mojim Polaroid crno-bijelim fotoaparatom, ali on to nikada nije učinio. Možda je Joeyjeva majka znala da ima gay sklonosti i pokušavala ga je zavesti, nadajući se da će ga pretvoriti u heteroseksualca, nešto što sada znamo da je nemoguće učiniti. Sada, nažalost, nakon što smo vidjeli i osjetili svaki dio Kathleeninog lijepog, golog tijela, samo vidjeti njezine gaćice više nikada neće biti isti. Ne bi nas iznenadilo da se seksaju..