Australia Single Dating Site

Cijelu sam noć razmišljao o tome da me moja mama tjera da svršim. Gurnula sam umrljanu deku na noge, zgrabila tanju plahtu ispod kreveta i polako utonula u san.
Dok sam ležao u mraku, polako sam jednom rukom prelazio preko jaja, a drugom sam počeo snažno maziti. Kad je prošla pored mojih vrata rekla je: "Skupo ćeš platiti što ćeš me gledati kako to radim, Filipe."Skočio sam u krevet dok mi je ona zalupila vrata.... Poput sata, vrata su mi se vrlo nježno otvorila i majka je ušla unutra. Bacao sam se i okretao većinu noći kad sam tu i tamo zaspao. Trebao sam što prije odvesti deku zamrljanu spermom u pranje, pomislio sam u sebi.
Bilo je oko deset sati kada sam shvatio da neću ostati bez posla barem do dvanaest. Nakon moje rutine tuširanja i malog TV-a u spavaćoj sobi, nisam imala izbora nego sići dolje i doručkovati. Pustio sam da kuglice sperme udare u moju debelu posteljinu, koja je bila zgužvana pokraj mene. Sunce se svim silama trudilo probiti se kroz rolete koje su prekrivale moje prozore australia single dating site. Zatvorila sam oči i baš kad sam osjetila da mi je prva kuglica sperme prošla kroz kurac, osjetila sam topli osjećaj na glavi kura. Oči su nam se sklopile, dok je ona mrštila obrve prema meni, četvrta, peta i šest kuglica sperme stvarno su joj ispružile obraze. Najdraži bi mi dio bio kada bi moja glava kurca provirila kroz njezin dlan. Pokušavajući odlučiti mogu li drkati ili ne, a da to ne boli, isključim televizor i provučem polutvrdi penis kroz prorez na boksericama. Nastavila je zgrabiti šalicu i otvoriti poklopac.

Nakon što sam bacio čarapu preko sobe, odmah sam zaspao. A opet, nije znala da jutros nisam spavao i da je čula stvari koje je rekla. Kad mi je mama počela vraćati deku, znao sam da sam u velikoj nevolji!Osjetio sam kako je krenula kod mojih nogu i krenula na svoj put podižući me do ramena.
Sada je stvarno držala moj kurac i skoro je boljelo, stvarno je ispumpavala!"Javite mi nekoliko sekundi prije nego što budete spremni!"onda je nastavila i rekla: "Moram zatvoriti oči, jer ne mogu dobiti tvoj uzorak u šalicu s tvojim kurac, sranje, mislim penis usmjeren u zrak!""Ok mama, samo nemoj stati, skoro sam tu."Mama mi je počela snažno stiskati jaja, a primijetio sam da je usporila, ali produžila svoje udarce po mom kuru. Neće se tako lako predati, osjetio sam kako joj obje ruke povlače moje bokserice jednim brzim povlačenjem."Raširi noge barem Phile, učini nešto da mi pomogneš."Držala sam oči zatvorene i jedva raširila noge jedan centimetar."Mama, preumoran sam i ne krećem se."obavijestio sam je."Ako toliko želiš moj uzorak, samo ga nabavi sam."Rekao sam misleći da će odustati i otići, ali nisam mogao više pogriješiti."U redu, ako je to ono što moram učiniti, onda ću to učiniti."rekla je s vrlo majčinskim tonom u glasu. Kad sam otvorila oči, shvatila sam da se mama naginje nad krevet i pokušava me probuditi."Hajde, ludo, moramo uzeti tvoj uzorak, hajde sutra imam posao probudi se", rekla je mama.

Gledao sam u ovu stranicu nekoliko sekundi. Drugom rukom je obuhvatila obje moje jaje i malo ih podigla, ali i dalje bez sreće. ok, čekaj...

Znao sam da definitivno skuplja prljavu odjeću iz korpe i da će sljedeće posjetiti moju sobu. Brzo je skrenula pogled s mojih očiju. Pa sam otišao, ugasio sam svjetla i učinio isto kao sinoć. Snažno je ispustila moja jaja i ona su se spustila na moja bedra. Ovaj mali manevar upalio je nedugo prije nego što sam vrisnula: "Ma, evo ga Cums! Evo ga svršava, Uhhhhh, sranje!""Ok dušo, onda skreni pogled!"Mama mi je sada davala naredbe, a ja sam ih slušao. Tada sam čuo svoju majku kako se penje stepenicama i ulazi u svoju sobu.

Održavajući ritam, trudila sam se koliko sam mogla ponovno zamisliti svoju mamu. Tada sam povikao: "Ahhhhh Da!"Gledao sam kako se obrazi moje mame počinju puniti spermom njezinih sinova. Moja majka je držala moj kurac u lijevoj ruci. Nastavio sam i rekao: "Mislim da ću je sutra natjerati da uzme dva uzorka."Bilo je petnaest do dvanaest kad sam stigao kući. Počeo sam razmišljati da možda ne želi da znam, da zna da mi više ne treba njezina pomoć. Otprilike pet minuta bilo je sve što mi je trebalo, tijelo mi se počelo silovito trzati dok je sperma putovala uz moj kurac. Oko trećeg pucanja sperme mama je podigla pogled da vidi slušam li njezine naredbe o zatvaranju očiju. Pisalo je: "Hej, obavljam svoje poslove nakon što očistim.