Brzi Izlasci 40 Vs 1

Hannah je prišla i sjela pored mene na kauč. Dobio sam taj osjećaj potonuća u utrobi. Da, pogledao sam svoju sestru više puta. Znao sam samo da me Hannah uzburkava.

Hannah je otišla u kupaonicu. Moj kurac je tako dobro klizio u sestrina usta. Oslobodila sam se i pogledala dolje da vidim kako moja sperma curi iz moje sestre. Vratila se i sjela pored mene na kauč."Nisam ti to trebala dopustiti, ali sam silno željela", rekla mi je. Možda ću jednog dana..

Pozvonio sam joj na vrata. Natjerao sam sestru da legne na kauč. Znam da je to samo ljubavna priča, ali maštam da svojoj sestri dam veliki trbuh. Hannah je uvijek bila tu za mene. Njezini su nabori praktički molili da je uzmu. Stisnula me i ja sam joj još više svoje kreme ispalio u trbuh. Isprva je djelovala nevoljko. Nije bilo kao prvi put, ali sam Hannah poprskao malom količinom svoje sperme. Hannah se uhvatila za moj kurac i omotala usne oko mog kura. Nekako se moja sestra predala meni.
Bio je to početak da su brat i sestra ljubavnici. Skinuo sam ga i sve što je stajalo između mene i njenih sisa bio je taj grudnjak."Skini to s Hannah", praktički sam preklinjala sestru. Ponekad kad smo u krevetu molit će me da joj poševim macu.Čak imamo i razgovore o seksu gdje će mi Hannah reći da je uzgajam. Hannah je uzela moj kurac i dobila je još jednu količinu sjemena za svoj trud. Trebao bih je posaditi i zatrudnjeti. Valjda sam jednostavno izgubio kontrolu. Hannah je otišla i natočila nam oboje malo vina. Držali smo ga tiho. Htjela je kurac u redu.
Hannah me još jednom otežala. Njoj je ovo trebalo jednako kao i meni Brzi izlasci 40 vs 1. Ne kontaktiraj me više nikad.

Auto joj je bio parkiran ispred stana. Ispričao sam sestri cijelu priču. Nikad nisam koristio kondom jednom.Čini se da je moja sestra pohlepna za mojim debelim kurac. Imala je neke velike sise koje bih volio vidjeti.