Kultura Upoznavanja Uništena

Rick je bio skoro tamo, ali jedva se mogao kretati s Hannahinim snažnim nogama isprepletenim oko njega.
Rick je povukao prekrivač dok se Hanna brzo pokušavala držati pokrivena. Dok se držala za preostali prekrivač, Rick se omotao njezino desno zapešće užetom i zavezao svoj poseban čvor. Hanna je bila na misiji.

Vodio je svoj penis koji je pulsirao između Hannahinih usana koje su bile potpuno razdvojene."Želiš li stvarno da prestanem? Zar ne?"upitao je Rick dok je još dublje uvlačio kurac."O Bože, oh, Rick oooo oooh sranje jebeš OOOHHH!"U roku od nekoliko sekundi, Rick je osjetio kako se Hannahina vrata od poplave otvaraju. Rickov prvi dodir štapića pri maloj brzini bila je Hannahina lijeva bradavica. Osjećala je kako kurac svoje braće još uvijek pulsira duboko u njoj. "Stvarno moraš naučiti vezati čvorove." rekao je Rick dok joj je oslobađao lijevu ruku. I Hannah i Rick bili su zaprepašteni kad su se vrata u prizemlju zalupila kultura upoznavanja uništena. Hannah je zastenjala i gurnula bokove prema štapiću koji je trebao završiti."Ti kretenu,..." Rick je smanjio vibraciju i naslonio je na Hanninu mokru macu. Drugo, udvostručite uže, omotajte ga dvaput oko zgloba, ovako, uvucite uže ispod, donesite ga okolo i eto, imate čvor koji se neće stegnuti na vama i možete se izvući iz njega na brzinu ako moraš." "Ne tako brzo, kakav je bio tvoj plan?" upitao je Rick dok je privezao drugi kraj užeta natrag za okvir kreveta.

Kleknuo je pored glave svoje sestre."Želim da mi popušiš kurac."Osjećala je toplinu njegovog penis blizu svog lica i Rickov pljesnivi miris. Definitivno uspjeti nositi on buts orah duboko u njezinu natečenu macu. Brzo je izvukao i umetnuo dva prsta i gotovo nasilnim pokretom Rick je pomicao prste gore-dolje."Oh, ne opet, jebi, jebi, jebi, AAAAaahhhh!"Rick je agresivno izvukao prste, pa opet unutra dok Hannah nije dolazila opet i opet. Volio bih da imam Rickyja ovdje da mi ugodi. Hannah je počela stenjati dok je Rickov prst stao i razdvojio joj usne.

Rick je posegnuo i uštipnuo Hanninu desnu bradavicu. Trljala ga je gore-dolje dok se Rick svlačio. Hannah je čvrsto omotala noge oko Ricka kad je ponovno došla. Istrgao joj je preostali prekrivač iz ruke i povukao joj ruku iznad glave gdje je drugi kraj pričvrstio za uzglavlje desetogodišnji spoj. Rick je otrčao gore do Hannahine spavaće sobe i otvorio vrata.
Hanna je bila devetnaestogodišnja studentica na proljetnom odmoru. Općenito dobar posao. Noge su joj bile tako slabe i tresle su se od onoga što je upravo pretrpjela.
Povlačeći ga čvrsto, Rick joj je povukao noge dalje, a zatim ju je lijeva noga otvorila još šire. Masirao ju je nježno zapešće dok je sjedio na rubu kreveta. Njezina mama i brat bili su na poslu, a većina njezinih starih prijatelja se odselila. Rick je ponovno kleknuo pokraj glave svojih sestara."Popuši mi kurac."Rick je visoko okrenuo štapić i snažno ga pritisnuo na njezin klitoris. Prije nego što je Hanna uspjela staviti kondom, shvatila je da igračka koju je ukrala nije ni radila. Jedina stvar nadohvat Hannahine desne ruke bio je njezin mobitel na noćnom ormariću, ali koga bi trebala nazvati?Hanna je pregledala svoje kontakte, ali se bojala zatražiti pomoć. Rick je zaronio svoj penis sve dok nije legao na svoju sestru. Rick je pronašao kondom kako leži na krevetu i stavio ga. "Želiš cijelo iskustvo, zar ne?" Rickovi su prsti lagano dodirnuli njezine grudi, a zatim su se polako spuštale dok nisu došle do njezinog klitorisa. Rick je pokupio vibraciju štapića, uključio ga i uključio.
Nadam se da sada 3some.s mamom i sestrom?Sviđa mi se i želim čitati više.