Aplikacija Za Televizijske Sastanke

Naposljetku, Holly je bila moja pokćerka, i ja bih samo... Iznenađujuće mi nudi slobodno nešto što sam tako dugo želio aplikacija za televizijske sastanke. Dovoljno blag da je ta smeđa mrlja možda promašena, zanemarena. Nekoliko trenutaka kasnije prolazio sam pokraj Holly dok je hodala do autobusne stanice i pogled bi mi lutao po njezinoj formi kakvu su, sramotno priznajem, imali zadnjih godinu dana.
Trebalo je oprati rublje i bila sam kod kuće. Pomislila sam, nakon što sam se mučila da napišem svoje prvo iskustvo sa svojom pastorkom, da će mi biti lakše napisati sljedeće.

Ne smrad koji sam prije osjetio u međunožju njezinih prljavih gaćica, ni prepotentan, jak, oštar miris koji mi je ispunio nos toga dana u kupaonici, miris je još uvijek bio prepoznatljiv. Teško.
Ponekad, kada nisam našao par njezinih gaćica, pritisnuo bih par njezine nedavno iznošene traperice na moj nos i udišem miris njezinih međunožja u traperu... Gurnuo sam jezik što sam dublje mogao u njezinu prljavu stražnju rupu, jezikom jebajući šupak moje pokćerke i milujući moj kurac dok je gledala preko ramena i promatrala.

Priznajem da sam bio malo znatiželjan oko toga, zašto su njezine gaćice tako često imale smeđi trag u međunožju i, istina, u to vrijeme sam vjerovao da je dio razloga što je moja pokćerka, iskreno, imala veliko dupe. Radim za moju ženu i ja, škola za Holly. Kao da se ništa nije dogodilo. Kritike su dobrodošle, ali molim vas da shvatite da pokušavam poboljšati svoje pisanje. Da jesam, bi li znala da je od njezine kćeri?Bi li znala da je miris na mom licu i okus u mojim ustima dok smo se ljubili s pozdravom Holly?Da, znam točno koliko je ta pomisao bila grozna, perverzna, sramotna. i način na koji je mirisao, kakav je imao okus u njezinim iznošenim, prljavim gaćicama.

Ne kao kad je otkrila da štand koji je koristila nema dovoljno (ili uopće) toaletnog papira. Znao sam da imam vremena za samozadovoljavanje prije nego što se moja pokćerka vratila iz škole i njezina majka stigla kući nakon posla (Je li to bio pravi razlog zašto sam otišla s posla rano tog dana? Ostati sama s izlizanim i nadamo se prljavim gaćicama svoje pastorke?) pranje će već biti u tijeku - u sušilici do tada - a ja bih sjedio u dnevnoj sobi ili možda na palubi uživajući u toplom proljetnom vremenu, uz tiho sviranje radija, možda s cigaretom u ruci i pijuckajući pivo nakon posla možda, kad bih čuo kočnice njenog autobusa. Moja žena, Hollyna majka, uskoro će doći kući. Osim ako ste ga namjerno tražili.

Cijeli moj svijet odjednom je preokrenuo tinejdžer. Drugo iskustvo koje sam imala s Holly bilo je poprilično drugačije od prvog, ali ništa manje iznenađujuće, šokantno, za mene od prvog. I dok mi je orgazam potresao tijelo, šapnuo bih njeno ime... Dok je ostavljala naznake svog divnog velikog dupeta u međunožju svojih gaćica, te blage vrlo svijetle smećkaste pruge kao što je to gotovo uvijek činila, a koje sam volio i mirisao i lizao, stalno sam se nadao da ću pronaći par koji je bio teži, tamnosmeđa mrlja s njezine guzice kad se nije dobro obrisala.