Stranica Za Upoznavanje Misionara

kao da su vikendi vani bez muževa... moj muž je želio da ga nosim za tebe", odgovorila je moja žena kako bi učinila sve što je u njenoj moći da otkloni sve strahove koje bi Alex mogao imati o tome da sam tamo. Međutim, ovaj put sam odlučio da bi bilo zabavno pratiti je kao muža koji slobodno i otvoreno želi da se njegova žena koristi kao kurva. uputili smo se u predvorje kasina i sasvim sigurno, Alex nas je nestrpljivo čekao. Umjesto toga, ono što je bilo važno bilo je znati da će za nešto više od vremena koje je potrebno dizalu da stigne do njegovog kata, ona imati kurac drugog muškarca u grlu ili će joj bušiti pičku ili guzicu. Potaknula ga je da zabije kurac u sve njezine rupe, rekla mu da je nazove prljavom kurvom i pojebe svinju, i došla kao divlja životinja, prava kuja u vrućini. Ipak, imao sam na umu više stvari od mogućnosti da Alex i ja sami poševimo ženu te večeri, i nisam želio da Alex pomisli da nisam otvoren za više muškaraca koji se pridruže zabavi: "Beth kaže da si ovdje s prijatelji.

To je posebno vrijedilo noću kada su djeca mogla biti sigurno u svojim sobama, a bazeni su služili samo jednoj svrsi - kao mjesta za romantične naše izravne erotske veze. Unatoč tome što je nešto više od 40 godina i dobro korištena kao drolja, supruga je i dalje bila nevjerojatno zgodna stranica za upoznavanje misionara. Uostalom, ovdje je bio licem u lice s mužem žene u koju je upravo proveo popodne jebajući se i ubacujući svoje sjeme. A budući da se činio normalnim u svim pogledima, također sam morao pretpostaviti da će nedugo nakon toga ispaliti svoje toplo kremasto sjeme u moju ženu dok je ona dolazila po njega kao kuja u vrućini kakva je bila. Budući da je do sada bilo neizbježno da će na kraju krenuti jebati, proučila se malo dublje sugestivnim komentarom: "Nadam se da konvencija i vaši prijatelji neće zauzeti previše vašeg vremena ovdje u Vegasu.""Oh, ne...
Odlučio sam svakome tko je vidi dati do znanja da je besramna kurva i najvjerojatnije jebanje svih muškaraca u njezinoj pratnji. Nema sumnje da su oni koji su nas smještali u naše hotele pretpostavili da je ona kurva koju sam unajmio da me prati za vrijeme dok sam bio tamo.