Moe Izlaziti S Marge

Dok sam gledao, zakoračila je u kožni pojas, što joj je omogućilo da zastrašujuće veliki dildo u boji mesa stavi na zdjelicu. Jebala mi je anus tako jako da mi je dah istjerao iz mene sa svakim udarcem. Bili su konzervativno odjeveni i činilo se da su svi u ranim srednjim godinama. Bilo je tako izvrsno nestašno i dobro.Širila sam stražnjicu i savijala leđa, pružajući joj anus. Na trenutak je usporila i podigla se, podupirući se svojim napetim rukama.
Budući da su me deseci već promatrali, prestala sam brinuti moe izlaziti s marge. Vidio sam da žena koja se skinula ima mršavo, mišićavo tijelo.

Dok sam gutao vodu svuda oko mene muškarci su se skidali.. Nježno su prsti povučeni iz moje mace i guzice. Bilo je nešto u njenom glasu koje sam prepoznao, ali prije nego što sam se uspio zadržati na tome, naređeno mi je da stanem na sve četiri.Žena se brzo skidala, stavljajući odjeću na stolicu.kleknuo sam;još uvijek nosim bijelo donje rublje, zbog čega sam se toliko istaknuo u ovom podrumu prepunom ljudi odjevenih - bilo u donje rublje ili punu kožu - u crno.
Bio sam zahvalan što joj je moja nova ljubavnica odvojila vrijeme i uspjela se potpuno opustiti dok je u mene neprestano uvlačila dildo. Okrenula se, ruke su joj još uvijek bile zauzete u mom međunožju, i spustila savršeno podrezanu mačku na moj jezik. Također je došla brzo, uz mali zaprepašteni plač. Prišla mi je blizu lica. Nehotice sam zastenjala. Ignorirala me i na svoj užas osjetio sam kako je zabila četvrti prst u moju macu. Prislonila je usta uz moje uho i mogao sam čuti kako joj disanje postaje sve otežano.“Dobra drolja...da...uzmi taj kurac u dupe...ti jebena kučko...ah da”, dahtala mi je na uho. Vibracije pri svakom punom potezu bile su iznimno uzbudljive, kao i osjećaj hladnog kamenog poda na mojim napučenim usnama. Moja inicijacija je započela javnim poniženjem od strane kipne crne žene, njezine plavuše, maskirane robinje i niza velikih analnih perli. Mačka mi se trnala i osjećala sam vlažnost na bedrima.Žena je stala iza mene.