Stranica Za Upoznavanje Badoo

Njezin svijetli osmijeh bio je sve što je odgovorila i otišla. Pomaknuo sam desnu ruku da joj držim sisu, ona mi je odgurnula ruku i rekla mi da držim ruke za sebe.
Rekao sam da bih joj trebao biti zahvalan i da sam se divno proveo i da ću idući tjedan biti ovdje ako bude razmišljala o ponovnom dolasku. U svom uzbuđenju raskopčala sam hlače i izvukla kurac.

Moj odgovor je bio čvrsto Ne, i da sam to htio isisati iz njezine sise ili bez dogovora. Umirio sam je i obećao da je neću silovati niti nauditi. Odmahnula je rukom i povikala da nije takva žena koja daje seksualne usluge za novac. Rekli su mi da je ona siromašna, ali poštena žena i da je sve što ostavim u stanu sigurno. Prizor je bio čudesan. Vratila se za 10 minuta s djetetom iza sebe uplakanim i pladnjem s 2 šalice čaja. Nije izgledala posebno dobro. Postavila je dijete na treće sjedalo i okrenula se prema meni. Pitala je može li iscijediti mlijeko u šalicu i ja ga popijem.
Prestao sam sisati i rekao da nisam zadovoljan i da inzistiram da držim i stisnem joj sisu, počela se svađati, bio sam čvrst i rekao da ako nisam zadovoljan ne odlazimo ni do sljedećeg jutra. Bilo je to kada je beba odbila dojiti pa ga je cijedila za njega kad joj je nekoliko kapi doslo na prste, probala je da zna da li okus nije dobar i to je bio razlog zašto beba ne bi dojila, bilo je bezukusno kao voda, rekla je stranica za upoznavanje badoo. Imala je jako lijepe velike grudi (36 DD skoro, ne bi znala kako rijetko domaćica treba grudnjak s ogromnom dugom crnom haljinom) s prekrasnom velikom tamnoružičastom bradavicom i srednje velikim oreolom. Za vrijeme boravka iznajmio sam namješten stan.

Vrijeme je bilo fantastično 21C ~ 72F. Bio sam fasciniran prizorom. Situacija se riješila sama od sebe kada je iznenada povikala (Aaayyyyyy).

Sve to vrijeme mališan se udaljavao od dojke i vraćao da malo posisa pa opet ode... Bio sam jako zadovoljan.
Komentirala je da su mi jaja bila ogromna i jako tvrda, te da može pomoći u oslobađanju napetosti ako želim. Cijelo vrijeme je muznim pokretom stiskala sisu od prsa prema bradavici i mojim ustima.
Zasjala je i rekla da je on od prvo dvoje djece, ali je umro 7 mjeseci trudnoće trećeg djeteta, u građevinskoj nesreći.kipio sam. Zatim je sjela na pod preko puta sobe 6 stopa dalje od mene i počela pijuckati svoj čaj.
Pokušao sam je smiriti, rekao sam da ne želim novcem kupiti njeno tijelo i da su moje namjere dobre. Puno sam joj zahvalio, poljubio joj sise i otišao u drugu sobu. Gdje god da odete na javna mjesta vidite žene kako doje. Pocrvenjela je i rekla da će mi, ako toliko želim, iscijediti par kapi u žlicu. Bila je to najveća sisa koju sam ikad vidio. Nisam htio dalje raspravljati.. Bila je odjevena u tradicionalnu dugu crnu haljinu s crnim velom koji joj je prekrivao kosu. Bio sam zaprepašten kad sam vidio ogromnu dojku s barem (F) šalicom prekrivenom tamno smeđom bradavicom veličine velike bobice s ogromnim tamnosmeđim oreolom. Rekao sam da je meni u redu sve dok ona može završiti posao i pustiti je unutra (govorim jezik jako dobro, moj otac je inzistirao na tome, da mogu komunicirati s očevom stranom obitelji). Tada me potpuno zaprepastila dotaknuvši mi glavu kurac. Rekla mi je da ponesem nešto, a ona će slijediti ostatak nakon što plati dnevni najam štanda. Ljudi koje poznajem tamo su predložili da bi jedna mještanka došla jednom tjedno očistiti stan. Pitao sam što nije u redu.