Brzi Izlazak U Državi Ohio

U 11:52 ujutro utonula je u dubok i nebudan san viseći sa seks ljuljačke. Kad je došao sljedeći teret, dopustila je da joj se spusti niz obraze i odmah ju je 5 ruku istovremeno pljesnulo jer je protraćila svoje dragocjene darove za nju!Iscrpljena se počela osjećati utrnulo od tog iskustva. Dok je sunce izlazilo i gosti su počeli raspršivati ​​njezinu iscrpljenost koja se očitovala dok je ulazila i izlazila iz onoga što se činilo polusvijesti. Velika ružičasta mašna koja je omotala 5 kutija obećavala je nešto u čemu će jako uživati. Bila je šokirana da je nakon nekoliko sati jebanja uspjela nastaviti i da je sa svakim penisom zapravo čeznula za sljedećim. Naravno, za neke je to bila potpuna istina. Sljedeći muškarac zakoračio je do rupe i njezin je Gospodar bio zasitan u njezinim ustima, ali ju je ošamario kada je prestala sisati njegov kurac."Opet se oteži, naredio je i nemoj prestati sisati kurac dok ti ne kažem da prestaneš sisati kurac.

Gurnuo je svoj tvrdi penis u njezinu mokru i čekajuću vaginu i počeo je snažno pumpati. Bilo joj je teško koncentrirati se na posluživanje tanjura i činilo se da se smrznula u potpunoj ometanju njegovih ručnih administracija. Njezina je maca bila mokra i vrela od svih uzbuđenja i trenja. Navukla ih je i prešla na drugu kutiju. Oči su joj se prevrnule u glavu i zamišljala je da ovo jebanje možda nikada neće završiti. "Oh! I ne otvaraj dok se ne tuširaš i obrijana. Pritisak vode na stijenke njezine vagine doveo je do njenog vrhunca.
Ušao je u njezinu macu, a zatim uzeo svoj kurac u usta da se očisti brzi izlazak u državi Ohio. Razmišljao je o tome da joj objesi besplatni znak preko glave i onda se bolje zamislio. Riba, riža, povrće i svježi kruh savršeno tempirani da budu spremni po završetku salate. Naredio joj je da siše i prekrivši uši rukama objavio je da je otvorena sezona na njenoj mački. Stavljajući ih na sebe, iz minute u minutu se osjećala sve seksi. To je pomoglo njezinim sokovima da teče još brže, a njegovi su prsti sada lako mogli kliziti unutra i van. Smatrao je da je njezina kurva strana erotična i primamljiva, često ju je nagovarao da to pusti van.