Cool Korisnička Imena Za Stranice Za Upoznavanje

Lijepa u svojoj pokornosti.
Otvarajući usta na njezin spol, lizao sam je i proždirao kao zrelo voće, čisteći je jezikom, ližući tople sokove. Ovo je ono što mi je trebalo", rekao sam dok sam spuštao pogled prema njenom lijepom licu, smještenom uz moju ruku."Obećavaš li da ćeš mi dopustiti da prodiram u tebe koliko god želim prije nego što sunce izađe u novi dan?"upitala sam, pristojno.
Srce mi je lupalo iz grudi. Ali nije bila bez znanja o svom šarmu i svojoj ljepoti. Ustala je i polako krenula prema meni, zavodljivih i dubokih očiju, poput gladne životinje kojoj treba plijen. Ali čak i sa svojim koketnim stavom, činila se još mladom ženom čednosti. Ne brini, imam više od osamnaest godina." Pokazala mi je da joj pomognem da skine gornje gumbe svoje haljine. Zadirkivajući je, izvukao sam i udario svoju veliku glavu kurac o njen nabijeni klitoris. Od srca se nasmijala: "Nisam mogla smisliti ništa bolje."Voljela bih biti tako naslikana... Osjećao sam se nemoćno da to sada zaustavim. A ako to nije upalilo, rekao sam im da sam iz strogog vjerskog porijekla. Nasmiješio sam se između sebe iza stalka za crtanje."Vrlo dobro.
Moje su ruke instinktivno milovale njezin vrat, leđa i bokove dok me je gušila u svojim ukusnim ustima i dražila moj jezik svojim. Ne duguješ mi novčanu uplatu. Napunio sam je i udario svaki mlaz duboko u nju, zasjejući je, ispunjavajući je, uzimajući je.
Zastala je i polako se spuštala sve više niz moj torzo, dižući mi košulju, ljubeći mi prsa, trbuh;škakljajući moju kožu usnama i jezikom. Budući da je većina bila oženjena i privilegiranog porijekla, održavao sam svoj repertoar čistim.

Uvijek sam mislio da umjetnici spavaju sa svim svojim atraktivnim kupcima.""I ja sam, gospodine. Ali ja ne slikam aktove", objasnila sam, gotovo uznemirena. Bila je sva moja u ovom trenutku. Odmah je odložila suncobran uz ugao i pokupila rukavice da ih skine. Vidio sam uzorke tvojih radova...
Tada sam je skoro završio s jelom. Jer kad bih provirio oko zaštite stalka za crtanje, uvjerila bi se da su njezine sumnje točne i da sam uistinu opčinjen njezinom ljepotom daleko izvan profesionalnih granica naše kratke veze.Želio sam je, ali sam to skrivao najbolje što sam mogao.“Da, lijepa si”, odgovorila sam."Ali ako mi nastaviš odvlačiti pažnju svojim nesputanim jezikom, pazi sada da moji prikazi tebe na papiru nikada neće biti tako lijepi kao što si ti u stvarnom obliku. Nasmiješila se."Razumijem da ste izvanredni s prikazom ženske figure i mogu vjerovati da imate oštro oko za sve detalje kako biste obilježili ljepotu. Njezina koža podatna i puna, poput zrelog voća koji blista pod milovanjem sunčevih zraka.

Nasmiješila sam se svom trijumfu, ali sam ipak htjela završiti svoj dio. Ova se samouvjereno nosila i nije joj smetala njena golotinja i ranjivost preda mnom, strancem! Bio sam u čudu. Svi su saznali za moje usluge od usta do usta cool korisnička imena za stranice za upoznavanje. Podigao sam ruku da obujmim njezine mekane grudi, da joj uštinem pune bradavice.
Pogledao sam je odozdo i bila je prelijepa. Moji kupci plaćaju proviziju. Ležao sam tamo, topio se u njezinom nježnom poljupcu. Počeo sam hodati do susjedne sobe."Nije mogla otići daleko. Njezina lijepa kutija sretna i vlažna od našeg vođenja ljubavi i moja žudnja zadovoljena.bio sam gotov.

Zatim svoj šešir širokog oboda.